Van 17 t/m 21 september opent de 27e editie van de 50PlusBeurs haar deuren in de Jaarbeurs Utrecht. Het is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands tjokvol informatie, entertainment en leuke aanbiedingen. Natuurlijk is BookSpot erbij.

Lezingen, interviews, hapjes en avontuur

Ga op de foto met je favoriete schrijver of laat je lievelingsboek signeren. Schuif aan, kom erbij, even lekker zitten en luister naar lezingen en interviews. Met een gratis hapje, live gemaakt tijdens onze kookdemonstraties. Want kookboeken, die moet je proeven. En ben je weer op volle kracht, geef dan een draai aan het Rad van Fortuin en maak kans op fraaie prijzen. Het programma van het BookSpot podium (Hal 9) en het Kookpodium op de BookSpot stand (Hal 9, Stand 3) vind je hieronder, wijzigingen voorbehouden. Loop voor de zekerheid even langs de stand voor de meest actuele programma-informatie.

50plus beurs

Over de 50PlusBeurs

Op de 50PlusBeurs vind je stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans op mooie prijzen zoals een avontuurlijke reis of campervakantie. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!