Rens Kroes

Profiel

Rens Kroes

Rens Kroes

Rens Kroes heeft de liefde voor haar vak van haar moeder overgenomen. Ze is voedingsdeskundige. Eten, koken en gezonde recepten bedenken was daarom altijd haar hobby, maar pas een aantal jaar geleden realiseerde ze zich dat ze er ook haar werk van kon maken. Ze woonde en studeerde toen in New York. Een geweldige stad, helemaal op het gebied van gezond eten. Ze raakte geïnspireerd door die healthy lifestyle en ging al snel zelf aan de slag om gezonde recepten met mensen te delen. Ze nam haar eigen salades en snacks mee als ze zat te studeren in de bibliotheek.

Terug in Nederland ging ze in een obesitaskliniek werken en kwam in aanraking met de psychische kant van eten. Inmiddels runt ze samen met haar kleine team alweer twee jaar haar eigen praktijk voor foodcoaching. Naast haar werk als voedingscoach schrijft ze met heel veel plezier blogs en columns voor Glamour, Jamie Magazine en Nike.

Rens Kroes debuteerde in 2014 met Powerfood, dat een jaar lang onafgebroken in de Bestseller60 stond, de nummer-1-positie behaalde en ruim 1,5 jaar in de Top 10 Eten & Drinken stond. Haar tweede boek Powerfood – Van Friesland naar New York kwam onmiddellijk binnen op nummer 1 in de Bestseller60. On the go werd opnieuw enthousiast ontvangen, zowel door de lezers als door de media. Met vele publicaties en mediaoptredens weet Rens een enorme groep fans en volgers aan zich te binden.
  • Naam
  • Rens Kroes 
  • Genres
  • Kookboeken, Body & mind, Cadeauboeken 
  • Uitgeverij
  • Spectrum