camilla lackberg boeken volgorde

Wat is de juiste volgorde van alle boeken van Camilla Läckberg?

In principe zijn alle boeken van Camilla Läckberg los van elkaar te lezen, maar het is natuurlijk veel leuker om ze te lezen in de volgorde die de serie aanhoudt. Ben je benieuwd naar de boeken van Camilla Lackberg? Wij hebben al haar boeken in een overzichtelijk rijtje gezet!

Losse boeken

Fayes Wraak

 1. Gouden kooi
 2. Zilveren vleugels

Patrik Hedström & Erica Falck

 1. IJsprinses
 2. Predikant
 3. Steenhouwer
 4. Zusje
 5. Sneeuwstorm en amandelgeur
 6. Oorlogskind
 7. Zeemeermin
 8. Vuurtorenwachter
 9. Engeleneiland
 10. Leeuwentemmer
 11. Heks

E-books

Zijn de boeken van Camilla Läckberg verfilmd?

De boekenserie Patrik Hedström & Erica Falck is verfilmd! Fjällbacka Murders, originele Zweedse titel Fjällbackamorden, is een serie van in totaal twaalf televisiefilms, die gebaseerd zijn op de personages uit de boeken van Camilla Läckberg en zich afspelen in het Zweedse plaatsje Fjällbacka.

De auteur Camilla Läckberg

De Zweedse Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom, maar is uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Haar heerlijke misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. Inmiddels zijn een groot aantal boeken van haar verfilmd. Daarnaast is de succesvolle serie Fjällbacka Murders gebaseerd op haar thrillers.