karen rose boeken volgorde

Wat is de juiste volgorde van de boeken van Karen Rose? Karen Rose staat bekend om haar romantische thrillers. Haar boeken worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning meestal instant-bestsellers. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Wij krijgen vaak de vraag: “In welke volgorde lees ik de boeken van Karen Rose?”. Wij hebben daarom alle series voor je op chronologisch op volgorde gezet!.

Chicago

 1. Niemand zeggen - Don't tell
 2. In het vizier - I'm watching you
 3. Niets te vrezen - Nothing to fear
 4. Nergens veilig - You can't hide
 5. Tel tot tien - Count to ten

Raleigh

 1. In de val - Have you seen her?

St. Petersburg, Florida

 1. Wreed weerzien - Dirty secrets

Philadelphia / Atlanta

 1. Sterf voor mij - Die for me
 2. Schreeuw voor mij - Scream for me
 3. Moord voor mij - Kill for me

Minneapolis

 1. De dood in haar ogen - I can see you
 2. De mond gesnoerd - Silent scream

Baltimore

 1. Van mij alleen - You belong to me
 2. In vertrouwen - No one left to tell
 3. Heb je me gemist? - Did you miss me?
 4. Verbroken stilte - Broken silence (ebook only)
 5. Over de schreef - Watch your back
 6. Het kwaad in jou - Monster In the closet
 7. In alle onschuld - Death is not enough

Cincinnati

 1. Op de hielen - Closer than you think
 2. In het donker - Alone in the dark
 3. Op het spel - Every dark corner
 4. De duistere kant - Edge of darkness
 5. Into the dark

Sacramento

 1. Op de vlucht - Say you're sorry
 2. Say no more
 3. Say goodbye

De auteur Karen Rose

Spanning, romantiek en een flinke dosis seks. Deze ingrediënten stopt auteur Karen Rose in al haar romantische thrillers. Karen maakte een behoorlijke carrier switch: ze werkte als chemicus in de levensmiddelentechnologie. Eigenlijk is ze dankzij haar vliegangst gaan schrijven. Om de vele vluchten voor haar werk door te komen, begon Karen meer te lezen. Haar man moedigde haar aan om ook zelf te gaan schrijven. En de rest is geschiedenis: de thrillers van Karen Rose worden inmiddels uitgegeven in onder andere Duitsland, Japan, Nederland en natuurlijk de Verenigde Staten.