Voordelig kamperen doet u met CampingCard ACSI. Bespaar tot wel 60% op uw overnachtingen in het laagseizoen en bestel de tweedelige CampingCard ACSI-gids inclusief de bijbehorende kortingskaart!

Profiteer van heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen.
Wie wil er nou niet extra voordelig kamperen? Bespaar op uw overnachtingskosten in het voor- en najaar * en neem CampingCard ACSI mee op reis. U kampeert dan namelijk op meer dan 3.400 campings in Europa voor een vast, laag tarief. Op vertoon van de CampingCard ACSI-kortingskaart profiteert u van korting oplopend tot wel 60% op uw overnachtingen. De tweedelige CampingCard ACSI-gids geeft een overzicht van alle deelnemende campings, inclusief voorzieningen en acceptatiedata.

De voordelen van CampingCard ACSI:
-Exclusief kampeervoordeel op vertoon van uw CampingCard ACSI-kortingskaart
-Bespaar tot wel 60% per nacht
-Meer dan 3.400 deelnemende campings, jaarlijks geïnspecteerd
-Binnen vier nachten uw aankoopbedrag terugverdiend **
-Drie kinderen tot en met vijf jaar bij het overnachtingstarief inbegrepen op 656 campings
-GPS-coördinaten per camping voor een perfecte navigatie
-Meer dan 700.000 kampeerders maken al gebruik van CampingCard ACSI

Bij aanschaf van CampingCard ACSI ontvangt u:
-De CampingCard ACSI-gids (twee delen) met een overzicht van de deelnemende campings in 2019. Inclusief overzicht van de voorzieningen en GPS-coördinaten per camping.
-De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u in het voor- en naseizoen van 2019 op de deelnemende campings korting op uw overnachting krijgt. Gewoon door uw kortingskaart te tonen bij de receptie.

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

** Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis