Hét ideale reisboek voor camperaars! Hierin vindt u alle deelnemende campings aan CampingCard ACSI plus ruim 9.000 camperplaatsen. Met de bijgesloten kortingskaart profiteert u van korting tot wel 60% op meer dan 3.400 campings in het laagseizoen.

Het ideale reisboek voor camperaars
Meer dan 12.000 jaarlijks geïnspecteerde campings en camperplaatsen in één gids. Alle informatie die een camperaar nodig heeft. Plus de CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u op meer dan 3.400 vermelde campings extra voordelig overnacht in het laagseizoen *. Tot wel 60% korting per nacht!
De camperplaatsen worden jaarlijks opnieuw door Facile Media geselecteerd. De informatie in de gids bevat belangrijke gegevens over de ondergrond, betaalwijzen en de tarieven. Met zoveel mogelijkheden vindt u altijd een mooi plekje in de buurt!

De voordelen van ACSI CampingCard & Camperplaatsen:
-Meer dan 12.000 geïnspecteerde campings en camperplaatsen
-Handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden
-Tot wel 60% korting in het laagseizoen op meer dan 3.400 campings
-GPS-coördinaten per camping of camperplaats voor een perfecte navigatie
-Meer dan 700.000 kampeerders maken al gebruik van ACSI CampingCard & Camperplaatsen

Bij aanschaf van ACSI CampingCard & Camperplaatsen ontvangt u:
-De ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids (twee delen) met een overzicht van de camperplaatsen en van de deelnemende campings waar u in 2019 tegen een extra voordelig tarief kunt overnachten. Inclusief GPS-coördinaten per camperplaats of camping.
-De CampingCard ACSI-kortingskaart waarmee u in het voor- en naseizoen van 2019 op de deelnemende campings korting op uw overnachting krijgt. Gewoon door uw kortingskaart te tonen bij de receptie.

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis