De populairste body & mind

Verschijnt binnenkort, reserveer alvast

Body & mind

Op zoek naar nieuwe manieren om gezonder te leven en te eten? Zoek dan niet verder. Hier vind je alle boeken die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben. Van zelfhulpboek tot killerbodydieet, van kleurboek voor volwassenen tot bucketlist. Allemaal vol fijne tips en advies die je inspireren en motiveren. Om je op weg te helpen, hebben we onze favorieten op een rijtje gezet. Wat wordt jouw volgende boek?

Body & Mind boeken online bestellen - bookspot.nl

Body & mind is de ideale categorie wanneer je graag boeken leest over (innerlijke) rust, verdieping en ontwikkeling. Perfecte lifestyle boeken! Als je alles wilt weten over bewustwording, bijvoorbeeld qua dieet & voeding, maar ook over onderwerpen als psychologie, fitness & conditie, relatie & liefde of je persoonlijke ontwikkeling. Tussen de selectie van ruim 148 000 titels uit deze categorie vind je boeken waar je van kan leren, maar waardoor je ook heerlijk kunt ontspannen en plezier beleven. 100% inspirerende titels gegarandeerd!

In ziekte en gezondheid

Wist je dat we zomaar eens tientallen jaren aan ons leven zouden kunnen toevoegen als we gezonder leven? Meer bewegen, minder drinken en stress vermijden: zomaar enkele belangrijke aspecten van een gezonde lifestyle. Maar hoe pak je het aan en hoe houd je het vol? In deze categorie daarom allerlei boeken over ziekte én gezondheid, vol met duidelijke theorie, maar ook met zinvolle en praktische tips en adviezen. Voor mensen die serieus aan de slag willen, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld gezond koken en bewegen ontzettend leuk of juist ontspannend vinden.

Vind het boek waarvan je niet wist dat je het zocht

Heb je al een idee tussen welke onderwerpen moet zoeken om het voor jou perfecte boek te vinden? Of ben je nog op zoek naar inspiratie, tips en adviezen? Ook dan kunnen we je helpen. Want naast een lijst met de nieuwste titels, hebben wij ook een lijst met de top 10 beste body & mind boeken!