Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Alle body & mind

‘Zelfkennis is de begin van alle wijsheid’, wordt wel eens gezegd. Al die zelfkennis doe je op met boeken uit de categorie ‘Body & Mind’. Word je bewuster van wie je bent. Wat je lichaam van je vraagt. En wat je geest nodig heeft. Zoek je praktische voorbeelden? Tips? Ervaringsverhalen? Je vindt het bij BookSpot. Met de beste titels: voor iedereen die bewust bezig wil zijn met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Bijzonder, boeiend, onderhoudend, leerzaam en soms verrassend. Durf jij jezelf die spiegel voor te houden?

Alle Body & Mind Boeken - Handleiding voor geluk

Body & Mind boeken, je kunt ze ook wel ‘handleidingen voor geluk’ noemen. Dat is immers waar we allemaal naar streven. Deze boeken geven jou advies. Of je het ook echt gaat vinden? We kunnen het helaas niet garanderen. Je wordt in ieder geval aan het denken gezet. Leert op een andere manier kijken. Naar jezelf. Naar de wereld om je heen. En wie weet.. Hoe meer je leest, hoe meer je leert. Al die wijsheden en inzichten zouden zomaar kunnen leiden tot nét dat beetje meer geluk. Aan de slag dus. Kies hier jouw nieuwe Body & Mind boek en bestel ‘m voor 23.00 uur – dan kun je morgen al beginnen met lezen. Veel plezier!

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  
  • Meer Recent  

Berthold Gunster

Berthold Gunster (1959) is grondlegger van de Ja-maar® filosofie. Over zijn gedachtegoed schreef hij inmiddels drie bestsellers. Zijn eerste boek Ja-maar wat als alles lukt? is vertaald in het Engels en Duits. Onder de titel Ja-maar ik ben wel leraar schreef hij een vertaalslag van de ja-maar-zienswijze naar het onderwijs. Zijn derde boek Huh?! De techniek van het omdenken beschrijft hoe je problemen kunt kantelen tot mogelijkheden. Onder de noemer Ja-maar® verzorgt Berthold Gunster samen met een team trainers en acteurs inspirerende workshops en seminars in binnen- en buitenland. Meer dan 400.000 mensen volgden inmiddels een Ja-maar® programma.

Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt? volgde het boek Huh?! waarin de techniek van het omdenken aan bod komt. In het boekje Omdenken wordt in een notendop uitgelegd wat omdenken betekent en hoe je dat doet. In Ik ben oké. Jij bent een sukkel past hij omdenken toe op zakelijke en persoonlijke relaties.

Reacties op Ja-maar wat als alles lukt?:
'De Stephen Covey van de Lage Landen, maar met meer humor.' - Onno Hamburger, Senior Trainer & Coach, van Harte & Lingsma
'Een onontkoombaar boek.' - Jan Ruigrok, trainer KPC Groep

Lees meer

Fred van Leer

Fred van Leer (1976) is een bekende tv-host, Instagram-fenomeen en YouTuber. Maar bovenal is hij stylist - dat is en blijft zijn vak.
Al jarenlang geeft hij tips hoe je er door kleding op en top uit kunt zien en kleedt hij BN'ers als Caroline Tensen en Kim-Lian van der Meij.
Fred is o.a. bekend van tv-programma's als Holland's Next Top Model, Shopping Queens en Alles uit de kast. Met zijn sprankelende persoonlijkheid, hilarische quotes en geweldige anekdotes maakt Fred overal een feestje van.

Lees meer

Liesbeth Kamerling

Liesbeth speelde zowel in tv-series (onder andere Doei, Goede Tijden, Slechte Tijden, Baantjer, IC) als in speelfilms (Phileine zegt sorry, Stille nacht, Zusjes Kriegel, Science Fiction en de korte film Marijn); daarnaast doet ze stemmenwerk.
Ze heeft 2 jaar psychologie gestudeerd en een studie gevolgd bij The School of Life. Ze coacht mensen in haar praktijk. Liesbeth woont in Amsterdam en is moeder van drie jongens.

Lees meer

Lieke Zunderdorp

Lieke is psycholoog en trainer/coach op het gebied van talentontwikkeling en levensvragen. Ze helpt zowel organisaties als individuen.
In haar praktijk begeleidt ze ook hoogsensitieve personen bij het omgaan met prikkels in het dagelijks leven. Lieke woont in Amsterdam en is moeder van een tweeling.

Lees meer

Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 230.000 bezoekers per maand, het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid. Inmiddels heeft Marjolein duizenden vrouwen geïnspireerd hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Lees meer