Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Alle Cadeauboeken

One size fits all. Onbeperkt houdbaar. Het breekt niet. Raakt nooit ‘op’. Een boek is terecht een ‘all time favourite’ als het aankomt op cadeaus. Geschikt voor man en vrouw. Jong en oud. Natuurlijk: er zijn de echte boekenwurmen en de vakantielezers. Maar wie geniet er niet van een boek op z’n tijd? Tover een lach op iemands gezicht met een grappig boek. Of doe kennis cadeau met een boek over een interessant onderwerp. Zoek iets uit voor de puzzelaar. De hobbykok. De romanticus. Of de realistische lezer. Voor elke smaak is er een cadeauboek te vinden. Welkom bij BookSpot.  

Altijd een schot in de roos

Kies jij een passend boek voor iemand anders? Dan laat je zien hoe goed je diegene kent. Een heel persoonlijk cadeau dus. En mocht je het nu echt niet weten? Geen zorgen. Dan kies je een cadeaukaart. Altijd een schot in de roos. Hier vind je iets voor de jarige. De vriendin met liefdesverdriet. De broer die op reis gaat. Die allerliefste moeder of vader. Het neefje dat voor het eerst naar school gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zoek je inspiratie? Bekijk dan snel deze pagina boordevol cadeauboeken: succes gegarandeerd.

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  
  • Meer Recent  

Hendrik Groen

Hendrik Groen is een groot mysterie. Wie is Hendrik Groen, de auteur van de dagboeken “Pogingen om het leven te veranderen”, “Pogingen iets van het leven te maken” en “Zolang er leven is”?

Over die vraag wordt in sommige letterkundige kringen flink gediscussieerd. Het ligt blijkbaar niet voor de hand dat de ironische bespiegelingen over ouderdom uit de pen komen van iemand die zich nooit eerder heeft geroerd. Het dagboek begon op de site van het internettijdschrift Torpedo, en vrijwel iedereen die wel eens wat voor dat tijdschrift schreef, is ‘verdacht’: A.L. Snijders, Nico Dijkshoorn, Marcel van Roosmalen om er maar een paar te noemen. Maar ook namen als Bert Keizer, Sylvia Witteman en Peter de Smet staan op de kandidatenlijst.

Lees meer

William Rutten

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekte William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij Hitkrant, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen.

Van Lady Gaga tot Ramses Shaffy, van Charles Aznavour tot U2: hij kreeg ze allemaal voor de lens.

Lees meer

Jochem Myjer

Jochem Myjer is een van Nederlands bekendste komieken. Maar voordat hij definitief voor het theater koos, studeerde hij biologie. Als kind maakte Jochem al veel grappen én keek hij met zijn verrekijker naar vogels. Hij wist alles van de natuur en hij kon supergoed vogelgeluiden nadoen. Dat zie je terug in zijn eerste kinderboek De Gorgels, waarin de hoofdpersoon Melle eigenlijk best veel op Jochem lijkt.

Jochem treedt heel graag op in grote theaters waar hij iedereen aan het lachen maakt. Maar stiekem schrijft hij misschien nog wel liever aan een nieuw avontuur van de Gorgels. Hij gaat nog steeds veel met zijn vogelkijker op stap. En hij is kampioen vissen. (Hij gooit ze wel netjes terug!)

Jochem treedt op in het hele land, maar het gelukkigst is hij in zijn thuisstad Leiden, en op het Eiland van De Gorgels.

Lees meer

Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer, vooral bekend als Jill, is er vroeg bij. Al op haar 15e ontwerpt ze haar eerste schoolagenda. Het wordt direct een succes en al snel is er een hele schoolspullenlijn uit onder de naam My life is sweet. Deze lijn wordt verder uitgebreid met kleding, make-up, kookboeken en knutselboeken.

Haar echte doorbraak komt in november 2014, wanneer ze het televisieprogramma Jill gaat presenteren bij AVROTROS. Ze wordt razend populair met haar creatieve en originele tips op het gebied van tekenen, knutselen, mode en koken. En sinds kort is Jill ook nog eens romanschrijfster. Met Elvy’s eigen wereld lanceert ze een fictieserie voor meiden (en jongens!) vanaf tien jaar. Over Elvy, een dromerig en creatief meisje dat allerlei bijzondere avonturen beleeft. So boho is het eerste deel en speelt zich af op Ibiza.

Lees meer

Annegreet van Bergen

Annegreet van Bergen (1954) is econoom en werkt sinds 1982 als journalist. Ze schreef voor de Volkskrant en Elsevier. Vanaf 1999 werkt zij freelance. In 2000 verscheen haar bestseller De lessen van burn-out, waarin ze haar persoonlijke ervaringen combineert met praktische adviezen. In maart 2016 verschijnt hiervan een nieuwe editie. In 2010 publiceerde ze het indrukwekkende Mijn moeder wilde dood. Van Gouden jaren, dat in augustus 2014 verscheen, zijn inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Het werd genomineerd voor de Libris Geschiedenis prijs 2015 en de NS Publieksprijs 2015 en won de Hebban Publieksprijs 2015 voor het beste Nederlandstalige non-fictieboek.

Lees meer