Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Cadeauboeken voor haar

De meeste vrouwen zijn dol op lezen. En terecht! Lezen is heerlijk ontspannend én je wordt er ook nog eens slimmer van. Ideaal. Ken jij ook een dame met leeshonger? Maak haar blij met een mooi boek. Wat vrouwen lezen? Over het algemeen vallen vele categorieën goed in de smaak. Literaire boeken. Thrillers en detectives. Romans. Hobbyboeken. Gedichten. Om er zomaar wat te noemen. Maar jij kent je moeder, nichtje, zus of vriendin natuurlijk het allerbeste. Wat voor soort verhaal past het beste bij haar? Bekijk hier onze complete selectie cadeauboeken voor vrouwen – boordevol inspiratie!

Altijd een persoonlijk en geliefd cadeau

Een boek is voor altijd. Een boek raakt nooit op. En kun je zo vaak als je wil herbeleven. Een goed gekozen boek is daarom altijd een persoonlijk cadeau. Een geliefd cadeau. Wie kijkt er immers niet naar uit: een avondje met een dekentje op de bank. Een kop thee. En natuurlijk een goed boek. Of een bloedstollend spannend verhaal. Gelezen vanaf het strandbedje op je vakantiebestemming. Hier vind je daarom voor elke vrouw het juiste boek. Om in één adem uit te lezen. Voor de creatieve vrouw. De romantische. En de gezonde, spirituele, stoere of zelfstandige dame. BookSpot heeft het allemaal.   

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  

Elise Gruppen

Elise Gruppen is samen met met Nina de Bruijn de oprichter van foodblog Chickslovefood. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Media & Journalistiek. Daar werden ze vriendinnen en uiteindelijk gingen de foodblogsters zelfs samenwonen. Door vaak samen te koken kwamen ze er al snel achter dat ze qua eten op één lijn zaten.

Samen hebben ze de gekste diëten, recepten en kookboeken uitgeprobeerd. Daarop besloten ze om alles digitaal op te schrijven en ontstond hun foodblog.

Hun kookboeken bevatten recepten, ontbijtjes, lunches, tussendoortjes, diners en Sinner Sundays, bestaande uit maximaal vijf ingrediënten. Alle recepten zijn van te voren klaar te maken.

Lees meer

Peggy Weijergang

Peggy is een pionier op het gebied van crafting - alles zélf maken. Deze creatieve dame ken je van Knipmode en Margriet. Gek op unieke kleding en een passie voor schoenen!

Peggy: "Als klein meisje wist ik al wat ik wilde"

“Ik wist dat ik een creatief beroep zou kiezen. Natuurlijk koos ik voor een opleiding aan de kunstacademie - modeontwerpen en -tekenen. Ik koester mijn altijd aanwezige liefde voor het zelf maken van kleding. Ik vind het een sport om gebruikte dingen te pimpen!”

“Steeds vaker merk ik bij anderen de behoefte om ambachtelijk bezig te zijn. Mooie dingen maken met je eigen handen is hartstikke populair. Zeker in het digitale tijdperk. Met mijn selectie creatieve boeken wil ik je inspireren. Er is zoveel moois om uit te kiezen!”

Lees meer

Karin Luiten

Als culinair journalist weet Karin Luiten als geen ander wat lekker eten is. Door Koken met Karin wil ze de lezer helpen met heerlijke gerechten waarvoor je niet te lang in de keuken hoeft te staan. Hiervoor hanteert ze het principe ‘kleine moeite, groot effect’. Ze heeft een vaste ‘antipakjeskookrubriek’ op zaterdag in dagblad Trouw, heeft een blog, maakt illustraties en schrijft kookboeken. In haar kookrubriek staat elke keer een kant-en-klaarproduct centraal, dat je thuis veel lekkerder zelf kunt maken. Zo schreef ze ook het eerste ‘antipakjeskookboek’, met heerlijke recepten vol verse producten.
Van nature was Karin (afkomstig uit een aardappel-groente-vleesgezin) trouwens helemaal geen kookheld: ze leerde koken toen ze als 17-jarige als au pair in Zwitserland voor drie kinderen moest zorgen. Inmiddels bedenkt ze zelf de meest heerlijke recepten, die ze graag met ons deelt!

Lees meer

Jamie Oliver

De goedlachse, enthousiaste chef-kok Jamie Oliver heeft in de afgelopen twee decennia een imperium opgebouwd. Hij startte in 1999 met The Naked Chef, maar groeide al snel uit tot een fenomeen.

Inmiddels heeft hij al verschillende bestsellers op zijn naam staan, verscheen hij met ruim 25 verschillende series op tv, bezit hij restaurants over de hele wereld en heeft hij 2 succesvolle YouTube-kanalen (FoodTube en DrinksTube). Zijn Fifteen restaurants bieden kansarme jongeren de mogelijkheid om een opleiding tot horecaprofessional te volgen. En dat is niet alles: hij strijdt in het Verenigd Koninkrijk ook nog succesvol tegen het overmatig gebruik van suiker.

De recepten van Jamie zijn overheerlijk en geschikt voor iedereen. Of je nu een beginnende hobbykok bent, of een stiekeme chefkok-in-de-dop.

Lees meer

Giulia Enders

Giulia Enders (1990) werkt in Frankfurt aan een promotieonderzoek voor haar studie Geneeskunde. In Duitsland is haar boek Darm mit Charmeeen regelrechte hit: in een half jaar werden er meer dan 700.000 exemplaren verkocht. Haar bestseller is nu ook in Nederland verkrijgbaar als De mooie voedselmachine.In 2012 won ze de Science Slam in Berlijn met haar aanstekelijke presentatie over de charme van je darmen .

Lees meer