Cursusboek MOS Word 2013 Basis + extra oefeningen
Cursusboek MOS Word 2013 Basis + extra oefeningen
Cursusboek MOS Word 2013 Basis + extra oefeningen
Cursusboek MOS Word 2013 Basis + extra oefeningen
Nederlands

Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het maken van onder andere brieven, verslagen, rapporten en folders. Zowel op school als in het bedrijfsleven is dit het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma en kennis hierover is daarom uitermate belangrijk! De stap-voor-stapinstructies en oefenvoorbeelden in dit boek leren u werken met het programma.
Na het doorwerken van het boek heeft u de mogelijkheid het examen voor Microsoft Office Specialist® (MOS) te doen. Bij een goede afronding van het examen ontvangt u een officieel certificaat. Dit is een document dat zeer belangrijk is op de werkvloer en een pluspunt op een CV.
Voor een optimale voorbereiding op het examen zijn bij dit boek ook diverse aanvullende materialen beschikbaar, zoals oefenbestanden en instructievideo's. Met dit boek heeft u de optimale voorbereiding voor het examen in handen. Ook als u het examen niet gaat doen, is dit de ideale titel om te leren werken met Word.

Een greep uit de onderwerpen in het cursusboek:
* teksten maken en bewerken
* opsommingen, lijsten en tabellen maken
* werken met afbeeldingen
* WordArt, tekstvakken, vormen en SmartArt gebruiken
* opmaak van alinea's en documenten
* bijschriften, voetnoten, bronvermelding en inhoudsopgave
* weergave van documenten en documenten afdrukken
* tekstverwerking gemakkelijker maken

De oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist®-examen (MOS).
Werkt u het Cursusboek MOS Word 2016 en 2013 door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Word.
Dit betekent echter nog niet dat u alle handelingen onder de knie heeft. De vele oefeningen in deze titel laten u nog eens extra oefenen via diverse typen opdrachten.
Door deze extra training zorgt u ervoor dat u het examen haalt.

Typen oefeningen in de oefeningenbundel

* Voetstapjes oefening
In deze oefening staan handelingen waarbij een voetstapje staat. Deze kent u al uit het Cursusboek. Als u niet meer weet hoe u een handeling uitvoert, kunt u dit met behulp van het cijfer achter het voetstapje opzoeken achter in het boek in de bijlage Hoe doe ik dat ook alweer?
* Zelf aan de slag oefening
In deze oefening staan handelingen zonder voetstapjes. Hierbij moet u zelf aan de slag om alle handelingen uit te voeren om zo tot het gewenste resultaat te komen.
* MOS-examenoefeningen
Met deze oefeningen traint u via een simulatie op uw eigen pc. U maakt kennis met hoe het examen eruit ziet en went zo aan de examenomgeving.

In de oefeningenbundel staan oefeningen per hoofdstuk. Aan het eind van het boek staan oefeningen waarin de onderwerpen uit een aantal hoofdstukken zijn samengevoegd.

Geschikt voor Word 2016 en 2013 of Word uit het Office 365-pakket

Bij deze boeken hoort een website met oefenbestanden, instructievideo's, examenoefeningen en diverse aanvullende materialen.

Kijk voor meer informatie over het boek en de aanvullende materialen op www.visualstepsmosboeken.nl

0 | 0

  • : 9789059055728
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : september 2015
  • : 796
  • : 240 x 170 x 25 mm.
  • : 2
  • : Algemene studies; Bedrijfsapplicaties; Geïntegreerde softwarepakketten; Informatica: algemene onderwerpen; Tekstverwerkingssoftware