Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd 2 - De Glazen Prins

De Glazen Prins is het tweede deel van Karen Millers reeks De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd en het vervolg op De Valkentroon.

Het broeit in de koninkrijken van De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd. Een angstaanjagend leger marcheert het hertogdom van Clemen binnen en overmeestert alle oppositie.

Ondertussen bevindt Liam, de jongen die beloofde zijn vaders gestolen kroon terug te winnen, zich in een ongewoon bondgenootschap met zijn grootste vijand – zijn neef Roric. Boos en verward moet hij nu zijn volgende stap zetten.

In het prinsdom van Cassinia doet de dochter van de hertog, Catherine, haar best om Roric te ondersteunen in zijn missie om het belegerde Clemen te redden. Maar Catherine wordt gevangengehouden door haar eigen raad en aangestuurd door de duistere heks Izusa. Catherine weet niet meer wie ze kan vertrouwen of hoelang ze nog moet wachten om haar geboorterecht op te eisen... of hoe ze het beste de gestoorde prins Gaël kan helpen om de kroon te grijpen die zijn eigen regenten hem onthouden.

Terwijl de hertogdommen van Cassinia op het randje van de afgrond balanceren, kan elke misstap de dood betekenen...
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs24,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs24,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 31-12-2018

Beoordeling lezers
  • 0 sterren