• Meertalig
  • 192 blz.
Eindelijk is hij er: de museumpas. Met deze pas kan je een jaar lang meer dan 100 musea in ons land bezoeken, gratis en zo vaak je maar wil. Hetideale excuus om wat meer cultuur op te snuiven!

Museumpassmusées is een gemeenschapsoverschrijdend project. Musea in Vlaanderen, Wallonië en Brussel presenteren zich samen op één kaart. In september 2018 zal de officiële lancering van de museumpas plaatsvinden. De zesduizend passen die deze zomer in voorverkoop werden aangeboden waren alvast op enkele dagen uitverkocht, een prachtig voorteken voor dit frisse initiatief.

Sinds het begin van dit project is de lijst met deelnemende musea gestaag blijven groeien. Deze lijst van zowel bekende musea als onontdekte parels wordt dagelijks geüpdatet op de website www.museumpassmusees.be.

Gecharmeerd door dit project zal Borgerhoff & Lamberigts jaarlijks een boek publiceren dat de museumgangers de weg zal leiden doorheen cultureel België. Deze handzame gids wordt samen met de museumpas als een pakket verkocht en biedt iedere museumganger de nodige informatie over alle deelnemende musea. Hoe geraak ik er? Wat kan ik bezichtigen? Welke tijdelijke expo’s lopen? Rijkelijk geïllustreerd en praktisch vormgegeven wordt dit boek een vast item voor elke culturele uitstap!
1 tweetalige versie (Nederlands & Frans)

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis