E-readers en accessoires

Extra kilo’s door al die boeken in je vakantiekoffer? Verleden tijd. Dat hebben we te danken aan de e-reader. Vaak een flinterdun apparaatje. Dat de grootte heeft van je boekenkast, keer 10. Helemaal handig als je graag dikke pillen leest op je strandbed. Die zware boeken, daar heb je geen last meer van. Naast e-readers vind je bij ons vaak te gekke accessoires. Want het zijn de extraatjes die het hem doen.

Alle accessoires voor je e-reader snel in huis

Leesbril nodig? Nee hoor. Door het aanpassen van het lettertype heb jij geen hulpmiddelen meer nodig. Kortom, het ideale apparaat voor jong en oud, voor thuis én onderweg! BookSpot zou natuurlijk geen complete boekenwinkel zijn zonder. Daarom koop je je e-reader en e-reader accessoires voortaan gemakkelijk online!

Thuis, op het strand, in het park, in de trein, het vliegtuig. Een e-reader kan altijd en overal. Het handige formaat past in bijna iedere tas. Het apparaatje zorgt ervoor dat je uren achtereen ongestoord kunt lezen. Eenmaal thuisgekomen leg je jouw e-reader gewoon even aan de USB oplader en de volgende dag is het apparaat weer klaar voor gebruik. Een mooie cover eromheen ter bescherming en je weet zeker dat je er lang van kunt genieten. En al deze accessoires voor de e-reader schaf je gemakkelijk online aan. Onze supersnelle bezorgservice (voor 23.00 uur besteld = morgen in huis) zorgt er daarnaast voor dat je snel alle benodigdheden in huis hebt. Zo simpel kan het zijn!

Ongestoord genieten van de mooiste verhalen

En dat is nog niet alles. Bij BookSpot kun je namelijk – naast e-readers en accessoires - natuurlijk ook terecht voor al je eBooks! Allemaal inderdaad, want in ons uitgebreide assortiment vind je duizenden titels, ook in jouw favoriete genre! Van literatuurtitels tot thrillers, kinderboeken, romans en managementboeken.  Van bekende auteurs tot verrassende publicaties die je ergens anders misschien niet zo snel was tegengekomen.  We raden je niet alleen de bestverkochte of nieuwste titels aan, maar laten andere liefhebbers ook hun favorieten en reviews delen.