'...Eeuwig leven!'

De laatste twee woorden had hij gefluisterd en ze bleven in zijn hoofd malen. Eeuwig leven, de Professor had het zelf gezegd!
Zijn stem klonk schor. 'Denk je eens in,' zei hij zacht. 'Wie weet hoe oud hij hiermee kan worden... En wij met hem.

De hyperactieve Arvin beleeft weer samen met zijn zus adembenemende avonturen in de wonderlijke wereld van 2040. Arvin kan de blonde Toya niet meer uit zijn gedachten zetten. Hij wil haar opzoeken. Een gevaarlijke tocht die dwars door een moeras gaat, zal leiden tot een ongelofelijke ontdekking.

15,95

Recensies op de serie: De Titanium Uil. Sciencefiction, humor en spanning voor tieners en volwassenen!

Spannend voor tieners in het voortgezet onderwijs, van VMBO tot Gymnasium
Over het eerste deel Ivanne: Spannende avonturen van Ivanne en haar broer Arvin tijdens een vakantie op Santorini, een vulkaan eiland. Tip: iets voor boekenlijst VO?

Juf Petra, Arnhem

Juf ik wist niet dat er zulke 'gave' boeken waren
Goed geschreven ,er zit veel in: humor, spanning, passages om over na te denken enz. Met vaart geschreven. Je leest het in een adem uit. Een geweldig middel om de doelgroep, tieners,voor wie lezen niet 'cool' is te bereiken en aan het lezen te krijgen. Ze ontdekken er ook in dat niet alle vooruitgang een verbetering is. Reacties van mijn leerlingen uit het VMBO basis/kader: Juf ik wist niet dat er zulke 'gave' boeken waren. Wanneer komt deel 2? Kortom een fantastisch boek voor jong en oud. Bij mij staat het op de lijst.
Juf Karin, Brielle

Spannend kinderboek en ook voor volwassenen

Eerste deel en de serie: het is een kinderboek die ook prima door volwassenen is te lezen. Het is een spannend jeugdboek met de boodschap (zoals ik die lees) dat de toekomst helemaal niet zo mooi hoeft te zijn. Dat je beslissingen pas eigenlijk echt kan nemen als je er daadwerkelijk mee wordt geconfronteerd. Dat je een prima mening over zaken kan hebben maar dat die mening wel eens anders zou kunnen zijn op het moment dat je als ouder moet kiezen een middel wel of niet aan je kind te geven..... Het meisje Ivanne gaat met haar ouders en broer Arvin naar een Grieks eiland. Ze wonen in de glazen stad in Nederland. En hun ouders gaan op onderzoek samen met de professor. De zoon van de professor heet Hanzi. De kinderen sluiten vriendschap met Hanzi en zijn ondernemen zo een eigen onderzoek. Het boek beschrijft een mogelijke toekomst en roept ook veel vragen op. Er MOET een vervolg komen. Want wie is de Titanium uil eigenlijk en waar staat hij voor? Wat zijn de wachters en over welke gave gaat het? Heeft Ivanne echt wel die gave? In een adem uitgelezen en genoten van iedere pagina. Kortom een echte aanrader voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.
Caroliene Honing, Amersfoort

Geweldig

De serie: Deze boeken zijn echt geweldig! Naast het feit dat de verhaallijn spannend is en goed is opgebouwd en uitgewerkt, zijn de karakters ook erg realistisch weergegeven. Het is zeker niet moeilijk je in te leven bij deze personages. De dialogen zijn ook erg sterk. Naast deze punten is het ook heel interessant, omdat het verhaal behoorlijk diep gaat. Er is geen duidelijke scheiding tussen goed en kwaad zoals in de meeste boeken, en dit boek roept dan ook vele interessante vragen op. Zeker een aanrader!
Rosalinde Buitenhuis, Amersfoort

Aanrader

Over de serie: Het is echt een aanrader voor jong en oud. Het verhaal is heel afwisselend en speelt zich in de toekomst af maar toch met situaties die zich anno 2008 ook voordoen. KOPENKOPENKOPEN DUS !!!
Henriette, Gouda

Page turner

Wat een leuk boek om te lezen. Alles wat een goed boek nodig heeft zit er in! Humor, Spanning, sciencefiction. Ik k

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis