Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Handboek werken in hoeken

Groep 1 t/m 8

Hoekenwerk is d erkvorm om uw onderwijs adaptiever te maken. Hoekenwerk krijgt een steeds belangrijker plaats in het onderwijs. Binnen alle recente vernieuwingen wordt deze werkwijze uitgedragen: van basisontwikkeling tot neo-klassikaal, van ervaringsgericht tot adaptief onderwijs. Het Handboek werken in hoeken behandelt verschillende modellen van hoekenwerk. Werken met een kieskast, hoekenwerk als middel tot differentiatie, hoekenwerk als invulling van neo-klassikaal onderwijs, het werken met circuits en het werken met dag- en weektaken.
Het Handboek werken in hoeken is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. In proefvorm is het al door veel leerkrachten en teams gebruikt. En dat merk je! Geen theorie, maar direct bruikbare suggesties, tips en idee
Reacties uit de praktijk: "Ik werk nu drie jaren achtereen in hoeken en ik word er eigenlijk steeds enthousiaster over. Ik ben begonnen met een kieskast, maar nu wordt er elke dag drie kwartier in hoeken gewerkt."
"Mijn kinderen vinden het echt een feest als we in hoeken gaan werken. Ik hoef het echt geen dag over te slaan. Dat vind ik nou adaptief onderwijs."
"We zijn een gewone klassikale school, maar dat heeft wel zijn beperkingen. Daarom hebben we het werken in hoeken ingevoerd. De kleuters deden dat natuurlijk al, maar nu doen we dat van groep 1 t/m 8."
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs52,00
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs52,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

2de-
hands

Ook als tweedehands beschikbaar vanaf 43,44.

Bekijk aanbieders
Beoordeling lezers
  • 0 sterren