Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Boekennieuws

De beste literaire boeken van 2018

Dit zijn ze: de beste literaire boeken van 2018! Al deze titels hebben het afgelopen jaar literaire prijzen gewonnen, zoals de BookSpot Literatuurprijs, Europese Literatuurprijs en de NS Publieksprijs. Heb jij ze al gelezen?

Net verschenen

Nu alvast bestellen

Literatuur

Het is maar net hoe bont je het zelf wilt maken. Een roman met een literair tintje, een BookSpot Literatuurprijs genomineerde, een bestseller. Literatuur is er voor de lezende mens die een stukje verdieping wel kan waarderen. Wij hebben dit boekengenre onderverdeeld in duidelijke subgenres. Zo vind je al snel het boek waar je van houdt.

Literatuur: boeken online bestellen - BookSpot.nl

Een boek dat je in één ruk uitleest tijdens je welverdiende vakantie, een ontspannen avond op de bank of literatuur die je in de trein onderweg naar je werk leest. Schrijvers die erin slagen om jou helemaal op te laten gaan in hun woorden, of autobiografieën over personen wiens levensverhaal je grijpt en inspireert. Echte boekliefhebbers weten hoe dit voelt. Echte boekenfans weten ook dat over smaak niet valt te twisten. Houd je van fictie of kies je liever voor een non-fictie roman? Lees je het liefst Nederlandse of vertaalde literatuur? Geef je de voorkeur aan psychologische verhalen, reisverhalen of poëzie? Speciaal voor liefhebbers – en ontdekkers – is dé online boekwinkel van Nederland voortdurend op zoek naar de beste literatuur van het moment, en de mooiste klassiekers. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie literatuurboeken van BookSpot!

Korting op boeken: literatuur lezen wordt beloond

De persoonlijke boekwinkel BookSpot heeft één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete boeken. En wie veel leest, verdient korting. Daarom geven wij regelmatig fikse kortingen op jouw favoriete (literatuur)boeken. Want lezen moet worden beloond. Na je vierde bestelling via onze website start je met het ontvangen van korting. Koop je namelijk meer dan drie boeken per jaar? Dan krijg je bij BookSpot 20% korting op meer dan 25.000 toptitels. Daarnaast profiteer je als 'Vaste Klant' regelmatig van kortingsacties, en dat alles zonder dat je ergens aan vastzit. Literatuur niet jouw favoriete genre? Uiteraard kun je naast literatuurboeken ook bij ons terecht voor boeken uit diverse andere categorieën. Neem daarom ook gerust eens een kijkje bij het aanbod in de genres geschiedenis & politiek, eten & drinken, body & mind of luister naar een luisterboek. Kortom: er is volop keuze.