Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Verhalenbundels & columns

Observaties. Grappige anekdotes. Politieke vraagstukken. De worsteling met een burn-out. Of levenslessen van onze favoriete columnist uit de krant. We willen het allemaal lezen. Omdat het ons interesseert. We ervan leren. Of puur om even te lachen. Daarom hebben we een uitgebreide collectie verhalenbundels en columns. Die mag er wezen. En je vindt het hier.

Verhalenbundels - BookSpot verzamelde verhalen…

… van de beste verhalenvertellers. Speciaal voor jou. En dat blijven we doen. Wij adviseren onze Vaste Klanten over de meest besproken nieuwe verhalenbundels, maar hebben ook de klassiekers. Je sorteert onze collectie op verschijningsdatum, prijs en best verkocht. Of reserveer alvast een nog niet verschenen titel. Voor jezelf. Of als cadeau aan een ander.

Mis je nou iets? Een titel of informatie? Neem dan contact met ons op. Bel. Mail. Tweet. Of WhatsApp. We doen het allemaal.
Filters

Filters

  • Meer Levertijd  
  • Meer Recent  

Tineke Beishuizen

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 zeer succesvol met Als zand door mijn vingers, gevolgd door Wat doen we met Fred? (2006) en Dood door schuld (2007). In 2008 verscheen de roman Schaduwtuin en in 2009 Oud zeer. In september 2010 verscheen de roman Gekleed te water.
Beishuizen schrijft al jaren voor Libelle. Ze wordt op de voet gevolgd door een zeer trouwe lezersschare.

Lees meer

Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn is columnist, dichter, muzikant, theatermaker en schrijver van onder andere de romans De tranen van Kruif den Dolder, Nooit ziek geweest en In zijn nabijheid.

Lees meer

Yvonne Keuls

Yvonne Keuls (1931) werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Zij schrijft met warmte, humor en realiteitszin en heeft met haar persoonlijk getinte en ontwapende werk een groot publiek aan zich weten te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. In 2012 ontving ze de Haagse Cultuurprijs. Met haar laatste roman, Koningin van de nacht, schreef Yvonne Keuls het boek dat zij altijd heeft willen schrijven.

Lees meer

Daphne Deckers

Daphne Deckers is al jaren een van de meest gewaardeerde en bestverkopende auteurs van Nederland. Van haar boeken werden meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Haar bundel Laat maar waaien verscheen in de zomer van 2010 en werd onmiddellijk een bestseller. Met de kinderboeken De matroos in de Doos en Marein in de woestijn vestigde ze haar naam als kinderboekenschrijfster. Daphne is moeder van twee kinderen, zoon Alec en dochter Emma. Ze is getrouwd met tennisheld Richard Krajicek.

Lees meer

Herman Finkers

Herman Finkers werd op 9 december 1954 geboren. Deze klap is hij nooit meer te boven gekomen.

‘Al sta je in Carré, en kom je op tv, al win je in je leven een Elfstedentocht of twee, je bent pas werkelijk en wereldwijd beroemd, als men een fuchsia naar jou vernoemt.’ – Herman Finkers in de Theatermonoloog van Na De Pauze

‘Natuurlijk is het onzin te beweren dat iemand die katholiek is per definitie goed bij zijn hoofd is, integendeel zelfs. Iemand die katholiek is, is zeer hoogstwaarschijnlijk niet goed bij zijn hoofd. Laten we wel wezen. Maar iemand die niet- katholiek is, is in ieder geval niet goed bij zijn hoofd. Het katholicisme geeft nog een klein sprankje hoop. Het enige en hoogst haalbare wat een mens in zijn leven mag verwachten.’ – Uit: Als niets meer zijn zal, essay over Gerard Reve.

Voor uitgebreide biografie zie www.hermanfinkers.nl.

Lees meer