Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De beste managementboeken

Boekennieuws

De beste zakenboeken van het moment volgens NRC Handelsblad!

NRC Handelsblad heeft uit het aanbod managementboeken de beste boeken van deze zomer geselecteerd. Wij vinden het een heel mooi overzicht, dus delen deze tips graag met je. Van stoppen met social media tot tegengif voor negativiteit; dit zijn de toppers van het moment!

Lees meer

Nu alvast bestellen

Managementboeken

Een managementboek is als het echte leven. Ontwikkeling, daar draait het om, ook binnen het genre management. En met een goed boek ontwikkel je je nog sneller van student tot starter tot business professional. En zelfs dan ben je nog niet uitgeleerd. Onze collectie managementboeken is er een van hoog niveau. We verrassen je met titels van de klassieke ‘managementgoeroes’ en bestsellers. En ook de allernieuwste managementboeken vergeten we niet.

Word een expert in management

BookSpot zorgt voor een aanbod waarmee iedere business professional uit de voeten kan. Jij kiest. Een greep uit de categorieën: coaching en training, economie, financieel, beleggen, onderhandelen & vergaderen, personeel & organisatie en nog veel meer! Alles dus om meer uit je werk te halen: van het managen van die crisis tot de perfecte onderhandeling. Toch nog twijfel over wat te kiezen? Laat je dan inspireren door onze bestsellers. Of de lijst met best beoordeelde boeken, want ook andere lezers delen graag hun favoriete managementboek met jou. Dat zou nog wel eens tot verrassende titels kunnen leiden! Tot slot heeft onze redactie speciaal een Top 20 managementboeken samengesteld. Deze werken zijn een absolute must om te lezen!

Managementboeken koop je met korting

Koop jij regelmatig boeken? Dan ben je bij BookSpot extra voordelig uit. Onze vaste klanten verdienen wat ons betreft namelijk een extraatje: in de vorm van maar liefst 20% Vaste Klanten korting welteverstaan.