Onderhandelen & vergaderen

Ben jij op zoek naar een boek dat gaat over onderhandelen of vergaderen? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Boeken over onderhandelen

Wil jij onderhandelen over een beter salaris? Met het boek Salarisonderhandelen van Robert Castermans bereid je je perfect voor op je beoordelings- en salarisgesprek. In dit boek krijg je antwoord op vragen als: Wat voor salaris is haalbaar? Welke secundaire arbeidsvoorwaarden kan ik eisen?. The dirty tricks of negotiating van George van Houtem helpt je bij de belangrijke of minder belangrijke onderhandelingen in het dagelijks leven.

Boeken over vergaderen

Resultaatgericht vergaderen van C. Kuijper is een handleiding voor het bereiken van optimaal vergaderresultaat. Nederland als vergaderland van Wilbert van Vree gaat over de opkomst en verbreiding van een vergaderregime. Kernachtig notuleren van R. Jans biedt een stappenplan dat ervoor zorgt dat je op een snelle en effectieve manier de eindstreep bereikt en met een gevoel van zekerheid jouw notulen naar de deelnemers kunt sturen.