Marie-José is een vrouw van rond de dertig, die een broer-zus verhouding heeft in haar huwelijk. Zij doet er alles aan om bij haar man onder de aandacht te komen.

Door zijn hobby, die hij intens beleeft ontbreekt bij hem alle belangstelling voor haar. Marie-José, koestert haar vrouw-zijn en gaat dan ook uitdagend gekleed de stad in om bekeken te worden. Zij doet er alles aan om op te vallen en zo ontmoet zij John Lindeman, een vertegenwoordiger in diepvriesproducten, die valt voor haar charmes.

John is een sociaal bevlogen man, die erg gewaardeerd wordt door zijn vrienden en als er problemen zijn kunnen ze altijd bij hem terecht. Marie-José verlaat haar man en betrekt een appartement in de stad. Ze begint een verhouding met John. Marie-José zet echter haar uitdagende leven voort. John probeert met alle macht haar leven zin te geven, zij raakt aan de drank en is het spoor volkomen bijster.

Een indringende roman waarin motieven van erotiek, schuld, angst en kwaadheid een emotionele en symbolische betekenis krijgen.

1 - 2 Weken