PocketBook eReader - InkPad 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader - InkPad 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader - InkPad 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader - InkPad 3 (Zwart)
Nederlands

De InkPad 3 is een eReader uit de Premium PocketBook collectie.

Met zijn 7,8 inch grote display en een resolutie van 300 dpi biedt de PocketBook InkPad 3 dezelfde leeservaring als een gedrukt boek. Het haarscherpe tekstbeeld van het display op basis van E-Ink CartaTM-technologie zorgt ervoor dat de ogen ook bij urenlang lezen ontzien worden.

Harmonieus leesplezier op elk moment van de dag

Dankzij de geïntegreerde SMARTlight-technologie is niet alleen de helderheid, maar ook de kleurtemperatuur van de voorgrondverlichting instelbaar. In de standaard ingeschakelde automatische modus veranderen lichtintensiteit en temperatuur aan de hand van het tijdstip van de dag en daarmee in harmonie met het menselijke bioritme.

Men kan de instelling van de voorgrondverlichting zelf bepalen en de display-verlichting aan de eigen voorkeur aanpassen.


Onvervalst multimediagenot

De InkPad 3 ondersteunt het mp3-formaat. De daarvoor vereiste micro-USB-adapter wordt meegeleverd. Zo kan men tijdens het lezen comfortabel naar muziek luisteren of met behulp van de e-reader van luisterboeken genieten. Daartoe kiest men eenvoudigweg een boek en schakelt de voorleesfunctie in.


Perfect samenspel van design en ergonomie

De PocketBook InkPad 3 is toonaangevend voor het nieuwe designconcept van PocketBook. Afgeronde en hoekige elementen en een samenspel van soft-touch-behuizingsonderdelen en toetsen in constrastkleur zorgen voor een harmonieus geheel.


Aan voorzijde bevinden zich ergonomische scrolltoetsen die zeer comfortabel samen met het aanraakscherm van het toestel bediend kunnen worden. Door de ingebouwde positiesensor kan de gebruiker de e-reader in de meest comfortabele stand gebruiken – verticaal ofwel horizontaal.

WLAN en eenvoudig te gebruiken diensten zoals Dropbox, Send-to-PocketBook en PocketBook Cloud maken snel en ongecompliceerd downloaden van inhoud mogelijk, zonder dat het toestel met een pc verbonden hoeft te zijn.

Specificaties

Scherm: 7,8" E Ink® Carta™ (1404 × 1872) – Glas - Multisensor aanraakscherm

Frontlight: ja (SMARTlight)

Formaat: 195 × 136,5 × 8 mm

Gewicht: 210 g

Grijstinten: 16

Accu: Lithium-ionen-polymeer accu, 1900 mAh. Tot 1 maand accucapaciteit

Processor: 2x1 Ghz (Duel Core)

Functioneel geheugen: 1 GB

Flash geheugen: 8 GB (De werkelijk beschikbare grootte van het interne geheugen kan per softwareconfiguratie verschillen)

Uitbreidbaar geheugen: microSD (maximaal 32 GB)

USB: Micro-USB

Audio-indelingen: MP3, M4B

eBook indelingen: PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Afbeeldingen: JPEG, BMP, PNG, TIFF

Draadloze verbinding: Wi-Fi (802.11 b/g/n)

Aanvullende functies: PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-Pocketbook, E-Book-Shop, Bibliotheek, Woordenboek, Browser, Audioplayer, Sudoku, Rekenmachine, Notities, Patience, Schaken.

Om de eReader te beschermen tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen, wordt het gebruik van een eReader-hoes aanbevolen. De op maat gemaakte PocketBook hoes voor de InkPad 3 is los verkrijgbaar.

5 | 0

 • : 7640152095146
 • : Nederlands
 • : Pakket
 • : mei 2023
 • : 550
 • : 314 x 254 x 27 mm.
 • : PocketBook
 • : Pocketbook, Ereader, Ebook