Professional performance van artsen
Professional performance van artsen
Professional performance van artsen
Professional performance van artsen
Prijs
12,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Professional performance van artsen - Tussen tijd en technologie is een bezielend betoog van Kiki Lombarts, hoogleraar Professional Performance aan de Universiteit van Amsterdam. Lombarts pleit voor bezinning op de professionele waarden die een goede performance moeten voeden en borgen.
Ook pleit ze voor kairos, bescheidenheid, reflectie, empathie, het inhoudelijke debat, gedoseerde transparantie en gepast toezicht gebaseerd op vertrouwen in plaats van op wantrouwen. Stof tot nadenken voor studenten geneeskunde en alle artsen!

Dr. Robert Pierik, chirurg, winnaar Opleidingsprijs 2009 en oud-voorzitter Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
Waartoe zijn wij artsen op aarde? De drie pijlers van Kiki Lombarts geven hierop een tot nadenken stemmend en inspirerend antwoord.

Prof. dr. Maas Jan Heineman, gynaecoloog, lid raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum, Amsterdam
Met haar boodschap haalt Kiki Lombarts de passie voor het werken in de gezondheidszorg bij velen weer naar boven. Haar bevlogenheid is motiverend. Haar inzichten zijn inspirerend. Voor artsen is Professional performance van artsen verplichte literatuur.

Prof. dr. Cees van der Vleuten, hoogleraar onderzoek van medisch onderwijs, Universiteit van Maastricht
Zelfregulatie is een kerntaak van de professie. Dat is geen eenvoudige taak in een steeds complexere wereld van gezondheidszorg, waarin verantwoording, transparantie en risicobeheersing een steeds dominantere plaats innemen. Kiki Lombarts signaleert de gevaren en zal u inspireren om invulling te geven aan uw kerntaak.

0 | 0