Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De beste romans

Boekennieuws

De mooiste historische romans

Bij BookSpot zijn we altijd op zoek naar de boeken die je bijblijven, boeken die je aanraadt aan je vrienden en die je het liefst nog eens zou willen lezen. In deze historische romans kun je jezelf helemaal verliezen – perfect voor een koude winteravond, of voor de kerstvakantie.

De nieuwste romans

Nu alvast bestellen

Roman

Dit genre is het meest geliefd en dus het meest gelezen. Jaarlijks verschijnen er duizenden nieuwe romans. Van feelgood verhalen, tot romantiek en literaire romans. We genieten er net zo van als jij. Wij hebben onze romans onderverdeeld in duidelijke subgenres. Zo vind je al snel het boek waar je van houdt.

Romans | Online boeken bestellen – BookSpot.nl

Lezen verruimt je wereldbeeld. Het lezen van goede romans geeft je nieuwe inzichten. Een echte leesfanaat weet als geen ander hoe het is om zich helemaal mee te laten slepen in de inspirerende, romantische of spannende romans van een favoriete schrijver. Waar de een kiest voor een boek dat lekker wegleest, vindt de ander het heerlijk om een boek even weg te moeten leggen om na te denken wat hij of zij vindt van wat er beschreven staat. Lees je het liefst een historische roman, een streekroman of chicklit? Aan ons de uitdaging om jou te voorzien van een ruim aanbod aan de beste romans. Boeken van nu, én toen vind je dan ook hier bij BookSpot.

Korting op boeken: romans lezen wordt beloond

De persoonlijke boekwinkel BookSpot heeft één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete boeken. En wie veel leest, verdient korting. Daarom geven wij regelmatig fikse kortingen op jouw favoriete boeken. Want lezen moet worden beloond. Na je vierde bestelling via onze website start je met het ontvangen van korting. Koop je namelijk meer dan drie boeken per jaar? Dan krijg je bij BookSpot 20% korting op meer dan 25.000 toptitels. Daarnaast profiteer je als ‘Vaste Klant’ regelmatig van kortingsacties, en dat alles zonder dat je ergens aan vastzit. Romans niet jouw favoriete genre? Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor boeken uit diverse andere categorieën. Neem daarom ook gerust eens een kijkje bij het aanbod in de genres literatuur, eten & drinken, body & mind of luister naar een luisterboek. Kortom: er is volop keuze.