Chicklit

Eigentijdse boeken voor en door vrouwen. Feel good romans, oftewel: Chicklit. Over ware liefde. Seksualiteit. Moeizame relaties. En andere uitdagingen van alleenstaande vrouwen. Meestal met humor. Een vleugje kippenvel. Soms verdriet. Maar altijd ‘eind goed, al goed’. Verhalen die lekker weglezen. Voor aan het strand. Op de bank. Of onderweg. Wie vindt dat niet fijn? Even lekker wegzwijmelen. BookSpot: jouw Personal Assistant op het gebied van alle leuke meidenboeken. Wij geven je de tips. Deze boeken mag je niet missen.

De beste chicklit auteurs

Ben je op zoek naar boeken van een bepaalde schrijver? Bij Bookspot vind je werk van bekende, maar ook minder bekende schrijvers. Een aantal van de bekendste schrijvers zijn Robyn Carr, bekend van de Virgin River boekenserie, Jojo Moyes, Nicholas Sparks en Kristin Hannah

De beste chicklit boeken

Kies uit één van de meest populaire chicklit boeken van het moment, zoals Verboden vruchten, Zoen me tot ik zwicht, De ontmoeting, Moederhart, Overal en altijd en Zussen voor altijd.

Chicklit - Laat je verleiden

Klassieke romantiek en moderne dilemma’s. Geheimen. Bedrog. Twijfel. Hartstocht. Met passionele plots en verleidelijke verhaallijnen. Verzet je gedachten. Pak nog een kop thee. Of een glas wijn. Tijd voor jezelf met de leukste chicklit boeken. Laat je overvallen door liefde en verleiden door de verhalen. Miljoenen vrouwen van over de hele wereld zijn er dol op. Jij ook? Sorteer maar eens op populariteit. Of best beoordeeld. Bekijk de recensies van andere lezeressen.