Feelgood

Feelgoodromans, de naam zegt het al: boeken die je goed laten voelen, een glimlach op je gezicht toveren en natuurlijk een happy end hebben. Dit betekent overigens niet dat je niet aan het denken gezet kan worden door een goede feelgood, of dat je een waardevolle spiegel wordt voorgehouden.

Feelgoodroman series

De absolute nummer 1 feelgood roman serie is natuurlijk de Zeven Zussen van Lucinda Riley. Deze schrijfster staat al maandenlang in de bestsellerlijst en heeft met deze serie ongeveer iedere prestigieuze prijs gewonnen die er maar te winnen valt. Bekijk hier de juiste volgorde van de Zeven Zussen serie

Andere feelgoodroman series die niet mogen ontbreken op de lijst zijn de Don Tillman serie van Graeme Simsion, en de Deverill serie van Sante Montefiore. Van Nederlandse bodem draagt ook Lisette Jonkman haar steentje bij met haar Verkikkerd serie.

Feelgoodroman auteurs

Behalve de bovengenoemde auteurs, vallen Jill Mansell, Sophie Kinsella, Nora Roberts, Tessa Bailey en Lauren Weisberger ook onder de toppers van dit genre.

De bestefeelgood roman Top 10

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk hier onze roman boeken top 10. Hier staan ook een aantal geweldige feelgoodromans tussen!

Nieuwe feelgoodromans

Ben jij op zoek naar nieuwe feelgoodromans? Bookspot heeft oude klassiekers, maar ook veel nieuwe boeken in het assortiment!