Biologie

Ben je op zoek naar biologie boek? Een boek voor je studie of gewoon omdat je je kennis wilt verbreden? Dan ben je bij Bookspot aan het juiste adres! Want met zo'n groot assortiment zit er altijd wel iets tussen waar je naar op zoek bent.

De beste biologie boeken

Basisvaardigheden Biologie sluit volledig aan op het Middelbaar Laboratorium Onderwijs,  Biologisch medisch analist (mbo niveau 4) en Allround laborant (mbo niveau 3). Het Basisboek Biologie richt zich op eerstejaars hbo-studenten die tijdens hun opleiding met biologie in aanraking komen. Dit boek kan individueel worden gebruikt of als onderdeel van een bijspijkercursus. Ook vindt je bij ons de nieuwste Examenbundel VWO biologie. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen biologie beheerst.

Zit je niet meer op school en ben je op zoek naar een biologie boek om je kennis te verbreden?

Midas Dekkers heeft een interessant boek geschreven,Wat loopt daar? ,over de biologische kijk op rassen. Het boek Bedrog in de biologie neemt je mee op zoek naar de mysteries van misleiding in de biologie. Darwin in de stad, geschreven door evolutiebioloog Menno Schilthuizen, laan zien hoe verstedelijking de evolutie van de natuur en dieren stuurt.