Geschiedenis

De geschiedenis is hartstikke interessant. Grote gebeurtenissen in de wereld zijn fascinerend om achteraf te ontdekken en analyseren. Ben jij op zoek naar een mooi Geschiedenis boek. Bekijk dan de uitgebreide collectie Geschiedenis boeken!

De beste Geschiedenis boeken

In het boek Sapiens legt Yuval Noah Harari op een boeiende wijze uit hoe het kan dat alleen wij zijn overgebleven en andere interessante weetjes over de geschiedenis van de mensheid. Een telkens nieuwe oudheid van cultuurhistoricus David Rijser onderzoekt diverse aspecten van de hedendaagse cultuur en hun verbintenis met het klassieke verleden. David Van Reybrouck interviewde voor zijn boek Revolusi bijna tweehonderd mensen. De veelheid aan perspectieven en herinneringen weeft Van Reybrouck in zijn boek samen tot het aangrijpende verhaal van de Indonesische onafhankelijkheid. Ook scoort zijn boek Congo erg goed, de verbijsterende geschiedenis van het reusachtige land in het hart van Afrika

Beste Geschiedenis boeken top 10

Sommige geschiedenisboeken hebben zoveel impact op een vakgebied, die mag je gewoon niet missen. Bekijk daarom onze top 10 beste Geschiedenisboeken.

Nieuwe Geschiedenis boeken

Ben jij op zoek naar nieuwe Geschiedenis boeken? Bookspot heeft oude klassiekers, maar ook veel nieuwe boeken in het assortiment!