Psychologie & pedagogiek

Ben jij op zoek naar een boek dat met psychologie of pedagogiek te maken heeft? Zoek dan niet verder! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Psychologie boeken

Je gedachten en gevoel hebben veel invloed op je gezondheid. In het boek Leef meer, denk minder van Pia Callesen leer je hoe je grip krijgt op je gedachten voor een zorgelozer leven. Het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. In De fontein, vind je plek van Els van Steijn krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken. Je krijgt meer rust en grip op je leven. Wil jij hulp bij het verwerken van een trauma? In het boek Traumasporen van Bessel van der Kolk helpt je bij het herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringen.

Boeken over pedagogiek

Pedagogiek richt zich op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Heb je daar hulp bij nodig? Bij Bookspot vind je geweldige boeken over pedagogiek, zoals Eten voor de kleintjes van Stefan Kleintjes, Kinderen ontdekken grote kunstenaars van M.F. Kohl en K. Solga en De behandeling van angst bij kinderen en jongeren van Eli R. Lebowitz en Haim Omer.