Woordenboeken & taalcursussen

Ben jij op zoek naar een woordenboek of een boek die je helpt bij het leren van een nieuwe taal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wist je dat Bookspot één van de grootste online assortimenten heeft? Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Woordenboeken

Prisma helpt iedereen beter te communiceren door middel van taal. Zo vind je bij Bookspot bijvoorbeeld het Prisma miniwoordenboek Spaans en het Prisma woordenboek Nederlands-Duits. Daarnaast hebben wij ook een grote collectie van Dale woordenboeken, zoals het Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands - Pools.

Taalcursussen

Spaans voor Dummies biedt voor ieder wat wils: van praktische lessen, culturele weetjes en handige verwijzigingen tot een Spaans-Nederlands miniwoordenboek, werkwoordlijsten en nog veel meer. Te doy mi palabra heeft 1.000 uitdrukkingen om Spaans te spreken als de Spanjaarden. Vous avez la parole heeft 1.000 uitdrukkingen om Frans te spreken als de Fransen. Snel en vlot Frans leren spreken en begrijpen E. Smith leert je in enkele weken een behoorlijk mondje Frans te spreken door te oefenen met de meest gebruikte woorden en zinnen.