Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De beste stripboeken

Boekennieuws

Lachen met Zaza gravures

Zaza voorziet oude prenten niet alleen van een unieke 21ste-eeuwse kijk op de wereld, hij licht de prenten dikwijls uit hun context en voorziet ze van bijzonder komisch commentaar. Een prachtig (en grappig) koffietafel-, en gravureboek.

Nu alvast bestellen

Stripboeken

Op zoek naar dat ene stripboek dat nog ontbreekt in je Marvel collectie? Of wil je gewoon weer eens een Donald Duck lezen? Wat je ook zoekt, stripverhalen zijn er voor jong en oud. Voor plaatjeskijkers, verzamelaars maar ook de gewone lezer. Niet gek dat strips een van de oudste vormen van literatuur zijn. Meer boeken met plaatjes vind je trouwens ook bij onze kinderboeken.

Stripboeken online bestellen - BookSpot.nl

Ben jij een echte stripboeken liefhebber? Een verwoed verzamelaar? Of vind je het gewoon heerlijk om door te plaatjes te bladeren? Je bent niet de enige. Zowel kinderen als volwassenen genieten van een fijn stripboek. Wist je al dat het stripboek een van de oudste vormen van literatuur is? Inmiddels is het stripverhaal geëvolueerd tot overkoepelende term voor allerlei genres. Leerzaam of juist vermakelijk, simpel of ingewikkeld, voor kind of volwassene. Van Peter van Straaten tot Alan Moore. En je vindt het allemaal bij BookSpot. Met maar liefst 3.000 titels kun je hier je hart ophalen!

Verrassend leuke stripboeken titels

Moeilijk kiezen tussen het oerwoud der stripboeken? Begrijpelijk. BookSpot biedt je daarom graag een inspirerend advies. Maak bijvoorbeeld je keuze aan de hand van onze handige subcategorieën. Ben je op zoek naar een humoristische familiestrip of een stripboek voor volwassenen? Of lees je het liefst een literaire strip – de Graphic Novel? Ook leuk: andere stripboekenliefhebbers informeren jou graag over hun favorieten. Ook voor reviews en aanraders ben je bij ons dus aan het juiste adres. Zo kom je misschien nog wel eens op verrassend leuke titels uit. Titels die je zonder de hulp van BookSpot misschien nooit was tegengekomen.