Jeugdthrillers

Laat je niet misleiden door de naam jeugdthrillers, of young adult thrillers. Hoewel jeugdthrillers enorm populair zijn onder jongeren, heeft dit genre ook een grote achterban aan volwassen fans. Want soms is het gewoon fijn om een ongecompliceerd boek te lezen.

De beste jeugdthriller auteurs

Het boek van Cis Meijer, Verdoofd, is genomineerd voor de Hebban Award voor Beste Young Adult Thriller. Ook is het boek Schuld van Mel Wallis de Vries super populair bij jong en oud. Daarnaast mogen Helen Vreeswijk, Danielle Bakhuis en Harlan Coben zeker niet ontbreken in de lijst van beste jeugdthriller auteurs.

De beste nieuwe jeugdthrillers

Ben jij op zoek naar nieuwe jeugdthrillers? Bij Bookspot vindt de oude klassiekers, maar ook populaire nieuwe boeken in het assortiment! Zoals het nieuwe boek, genaamd Ik zie, ik zie… van Ellie Marney. Heb je die al gelezen? Deze razendspannende thriller is een aanrader voor fans van Mindhunter en The Silence of the Lambs.

Jeugdthriller top 10

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk hier onze young adult boeken top 10. Hier zijn ook een aantal thrillers in te vinden!