Nadat hij uitzonderlijk toegang verkreeg tot Trump's White House, vertelt Michael Wolff de geheimen van het meeste controversiële presidentschap van de twintigste en eenentwintigste eeuw.

De eerste negen maanden van Donald Trumps term waren stormachtig, buitensporig - en fascinerend. Dankzij zijn toegang tot de West Wing vertelt bestseller auteur Michael Wolff het meeslepende verhaal van hoe Trump begon aan een ambtstermijn die even vluchtig en vurig is als de man zelf.

In dit boek biedt Wolff een schat aan nieuwe details over de chaos in het Oval Office. Onder de onthullingen:
- Wat de medewerkers van president Trump echt van hem denken
- Wat inspireerde Trump om te beweren dat hij door President Obama was afgeluisterd
- Waarom FBI-directeur James Comey echt ontslagen was
- Waarom chief strateeg Steve Bannon en Trump's schoonzoon Jared Kushner niet in elkaars buurt konden zijn
- Wie stuurt de strategie van de Trump-administratie echt in het spoor van Bannon's ontslag?
- Wat het geheim is om met Trump te communiceren
- Wat de Trump-administratie gemeen heeft met de film The Producers

Nooit eerder heeft een president het Amerikaanse volk zo verdeeld. Briljante journalistiek en verbluffende inzichten zorgen ervoor dat Michale Wolff ons met Vuur en Woede kan tonen hoe Trump de koning is geworden van onenigheid en verdeeldheid.

Michael Wolff ontving verschillende prijzen voor zijn werk, waaronder twee National Magazine Awards. Hij was columnist voor Vanity Fair, New York, de Hollywood Reporter, British GQ, USA Today en the Guardian. Hij is de auteur van zes eerdere boeken, waaronder de bestsellers Burn Rate en The Man Who Owns the News. Hij woont in Manhattan en heeft vier kinderen.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis