Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De beste Young Adult

Boekennieuws

Chicklit.nl: YA-boek van het jaar 2018

In 2018 zijn er enorm veel goede young adult-boeken verschenen en dit zijn volgens de lezers van Chicklit.nl de beste 3 boeken!

De nieuwste Young adult

Nu alvast bestellen

Young Adult

We geven het toe: wij zijn fan van young adult boeken (of tienerboeken, maar dat klinkt een stuk minder flitsend). Jeugdboeken als Divergent, De Kronieken van de Onderwereld en De Hongerspelen gaan erin als zoete koek. Onze aanraders of nieuw verschenen boeken vind je overzichtelijk op deze pagina. Of kijk voor meer paranormale of liefdesverhalen in onze fantasy boekenhoek.

Young adult boeken online bestellen – BookSpot.nl

Studie, carrière of beide? Een gezin stichten of reizen? Jongvolwassenen komen voor veel keuzes te staan. De vrijheid die bij deze levensfase komt kijken, brengt ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Er wordt nagedacht over de toekomst, de geaardheid, de lichamelijke gezondheid en de sociale kring. De opgedane kennis tijdens de pubertijd wordt toepasbaar en men beseft zich dat de wereld niet op één wijze te interpreteren is. Kortom: in de overgang van jongere naar volwassene verandert het wereldbeeld. Young adult boeken gaan over deze veranderingen. Het lezen van deze boeken geeft een gevoel van erkenning, of laat je juist even wegdromen. En eigenlijk zijn young adult boeken ook voor oudere lezers heel leuk. Op deze pagina vind je de gehele collectie young adult boeken van BookSpot! Echte boekenfans weten dat over smaak niet valt te twisten. Online boekwinkel BookSpot laat jou daarom kennismaken met diverse genres zoals young adult fantasy, young adult thrillers, young adult literatuur, maar ook young adult filmedities.

Korting op boeken: young adult lezen wordt beloond

De persoonlijke boekwinkel BookSpot heeft één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete boeken. En wie veel leest, verdient korting. Daarom geven wij regelmatig fikse kortingen op jouw favoriete boeken. Want lezen moet worden beloond. Na je vierde bestelling via onze website start je met het ontvangen van korting. Koop je namelijk meer dan drie boeken per jaar? Dan krijg je bij BookSpot 20% korting op meer dan 25.000 toptitels. Daarnaast profiteer je als ‘Vaste Klant’ regelmatig van kortingsacties, en dat alles zonder dat je ergens aan vastzit. Young adult niet jouw favoriete genre? Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor boeken uit diverse andere categorieën. Neem daarom ook gerust eens een kijkje bij het aanbod in de genres fantasy, romans, kinderboeken of luister naar een luisterboek. Keuze genoeg dus!