YA Fantasy

Boeken die lezen als een tornado. Snel. Verwoestend. Meeslepend. De schrijvers van deze fantasy verhalen kennen geen genade. Of je nu wil of niet, je wordt beslist meegezogen in de door hen gecreëerde wereld. Een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijningen, spanning en avontuur. Even voelt het alsof het lot van de beschaving op jouw eigen schouders rust. Zin in een avondje pure ontspanning? Laat je omverblazen door onze young adult fantasy boeken. Dat had je vast niet gedacht: dat boeken zó verslavend konden zijn! Gelukkig vind je bij BookSpot zowel losse delen als complete series. Alles om jouw leeshonger te stillen vind je hier.

In de ban van..

De onweerstaanbare combinatie van suspense met een bovennatuurlijk tintje. Vol met gevaar. Soms met een tikketje romantiek. Altijd voorzien van verrassende wendingen. En een hoofdpersoon waarin jij je volledig kunt inleven. Het boek wegleggen wordt een ware kwelling. Je wil alleen nog maar doorlezen. Deze boeken vol magie hebben ook op jou een betoverend effect. Niet voor niets zijn duizenden mensen wereldwijd in de ban van series zoals Hof van doorns en rozen, The Lunar Chronicles, The Selection.. Ook weten hoe het afloopt? Of juist een compleet nieuwe serie ontdekken? Dan ben je bij BookSpot aan het juiste adres. Veel leesplezier!

Young adult fantasy boeken, wat is dat precies?

Ben jij fan van weerwolven, vampiers, engelen en duivels maar gaan de volwassen fantasy boeken net iets te snel voor je? Dan is Young Adult Fantasy het perfecte genre voor jou! De paranormale (liefdes)verhalen zijn rustiger opgebouwd dan bij de volwassen boeken. Een heerlijk genre om bij weg te dromen dus!

Voor welke leeftijd is Young Adult Fantasy?

De young adult fantasy boeken zijn geschreven voor dezelfde leeftijdscatagorie als de normale young adult boeken: van 13 tot 18 jaar. Maar vergis je niet, dit genre is ook populair onder de oudere lezers. Want soms is het gewoon lekker om een simpel, ongecompliceerd boek te lezen!