Body & mind

Je bent nooit uitgeleerd en uitgelezen. Met deze body & mind eBooks haal jij het beste uit jezelf. Zorg voor je mind met mindfulness en meditatie en voor je body met de beste dieetboeken. Deze bestsellers zorgen ervoor dat jij goed in je vel zit. Aan de slag!

Veel mensen zijn tegenwoordig druk. De werkdruk zoals die ervaren wordt door werknemers neemt jaarlijks toe. We ervaren stress en zijn dit zelfs normaal gaan vinden. “Stress hoort bij het leven!”, hoor je vaak zeggen. Echter, het is helemaal niet zo gezond voor je lichaam om in constante staat van paraatheid te zijn. En daarom zien we steeds meer een tegenbeweging: we zoeken voortdurend naar manieren om te ontspannen, de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen en gezonder te leven. Dat kan op allerlei manieren. Wil je hier meer over weten? Dan is de categorie Body & Mind eBooks echt iets voor jou!

Alles wat je altijd al wilde weten

Bij BookSpot vind je alles wat je moet weten over (innerlijke) rust, verdieping en ontwikkeling. Met informatie over voeding, maar ook over onderwerpen zoals psychologie, fitness & conditie, liefde & relaties en stress & burn-outs. Boeken met duidelijke theorie én zinvolle, praktische tips en adviezen. Voor alle mensen die serieus aan de slag willen, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld gezond koken en bewegen ontzettend leuk of gewoonweg ontspannend vinden. Kortom: echt alles op het vlak van persoonlijke ontwikkeling!

Van papier tot eBook

Online boekwinkel BookSpot had al geruime tijd een flink assortiment papieren boeken in deze categorie, maar inmiddels zijn ook bijna 2500 titels in de vorm van eBooks beschikbaar. Leren, maar ook ontspannen en plezier beleven doe je dus voortaan waar en wanneer je maar wilt: thuis in bed of op de bank, maar ook onderweg in de trein of op een bankje in het park. Dankzij je eReader kan het allemaal!

100% inspirerende titels gegarandeerd!

Moeilijk om te kiezen uit onze ruim 2.500 titels? Begrijpelijk. Er valt zoveel te lezen en te leren! Waar begin je dan met zoeken? BookSpot is er om jou te helpen en om jou te inspireren. Ben je nog op zoek naar tips en adviezen? Bekijk dan eens de nieuwste titels of ga eens af op de mening van een ander: medeliefhebbers van de categorie Body & Mind eBooks delen graag hun favoriete boeken met jou!