Geschiedenis & politiek

Ga je op vakantie en wil je tientallen boeken tegelijk meenemen, maar heb je daar geen plek voor in je koffer? Dan is een e-reader of tablet de ideale oplossing! Handig voor een dagje op het strand, onderweg in de trein, in het vliegtuig of vlak voor het slapen gaan. Zo heb je altijd jouw favoriete boeken bij de hand! Bij Bookspot vind je duizenden e-books, van nieuw tot oud! Hierdoor vind je altijd wel een boek dat bij je past.

Ebooks top 10

Ben je op zoek naar een nieuwe ebook, maar heb je nog geen specifieke keuze kunnen maken? Bekijk dan onze Ebooks top 10. Hier vind je de mooiste ebooks, van historische romans en autobiografieën tot spannende thrillers. Heb je bijvoorbeeld al De bijenhouder van Aleppo van Christy Lefteri gelezen, over het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra? Of Fortuna's kinderen van Annejet van der Zijl, de inspirerende familiesaga over mensen die hun leven niet lieten begrenzen door risico's en hun liefdes niet door huidskleur.

Beste Nederlandse schrijvers

Ben je op zoek naar ebooks van een Nederlandse schrijver? Ik ga leven van Lale Gül. In een ongekend eerlijk relaas onderzoekt Büsra met veel humor de grenzen van haar geloof en de gemeenschap waar ze in opgroeit. Bonuskind van Saskia Noort, over het spannende verhaal van de vijftienjarige Lies die op een ochtend wakker wordt met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Of het hartvescheurende verhaal van Lief wezen van Rita Sterkeboer en Wieke Hart over Rita die opgroeit aan de Amsterdamse Wallen in de roerige jaren vijftig en zestig met haar moeder die werkt als prostituee. Je bent aan de beurt van Loes den Hollander gaat over Tessa die na de dood van haar man verliefd wordt op de charmante David. Alles lijkt perfect, totdat Tessa erachter komt dat David helemaal niet de leuke man is voor wie ze hem houdt. Lukt het haar om van hem te breken voordat het te laat is?

De beste nieuwe ebooks

Ben jij op zoek naar gloednieuwe ebooks? Bij Bookspot vind je oude klassiekers, maar ook populaire nieuwe ebooks in het assortiment! Nog een keer feest van Liane Moriarty is een mix van verdriet en geluk over het onopgeloste ‘baby Munro mysterie’. Vallend duister van Robert Bryndza gaat over Het detectivebureau van Kate Marshall, en is deel 3 in de spannende serie. De bloedstollende thriller Als je van mij bent van Michael Robotham gaat over agent Philomena McCarthy. Op een dag wordt ze opgeroepen bij een melding van huiselijk geweld en weet ze daar een jonge vrouw genaamd Tempe in veiligheid te brengen. Maar is Tempe wel wie ze zegt dat ze is? En waarom duikt ze onverwachts steeds weer bij Phil in de buurt op? Bekijk alle nieuwe ebooks onder Nieuw Verschenen ebooks en Alvast Reserveren.