Kinderboeken

Jong of oud, iedereen houdt van een mooi verhaal. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Uit welk kinderboek lees jij voor? Een klassieker zoals nijntje of het avontuurlijke De waanzinnige boomhut? Deze eBooks neem je overal mee naartoe. Kijk eens bij onze kinderboeken als je liever een prentenboek in je handen hebt.

Vanaf het moment dat jouw kind zijn of haar eerste woorden uitspreekt, begint de ontwikkeling van taal. Daarnaast doen kinderen niets liever dan spelen. Dankzij kinderboeken leren zij vaak al spelenderwijs de betekenis van klanken en woorden herkennen. Ook komen kinderen op een steeds jongere leeftijd in aanraking met de nieuwste hardware zoals computers en iPads. Door het (voor)lezen van een verhaal vanaf een eReader of iPad beseffen zij enerzijds wat de waarde is van communicatie én leren zij om te gaan met de apparatuur van deze tijd. Maar (voor)lezen moet vooral leuk zijn, ook voor de jeugd én volwassenen. Daarom is online boekwinkel BookSpot voortdurend op zoek naar de leukste eBook kinderboeken van nu, en van toen. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

Lezen verruimt je wereldbeeld

Of je nou aan je kind voorleest, samen door een prentenboek bladert of hem of haar zelf een verhaal laat lezen, één ding is zeker: lezen verruimt het wereldbeeld van kinderen. Zo vergroten zij niet alleen hun woordenschat, een verhaal zet ook aan het denken: “Wat zou ik doen in deze situatie?”. Elk kind heeft echter een eigen voorkeur. Daarom laat BookSpot jouw kinderen de wondere wereld van verhalen ontdekken en kennismaken met uiteenlopende genres: van eBooks voor de allerkleinsten tot de grotere kinderen. Sprookjesboeken voor de dromertjes en versjes voor wie van rijmen houdt. Je kiest uit de best beoordeelde eBooks, bestverkochte verhalen en nieuwste titels. Ook stelt onze eigen kinderboekenspecialist een Top 20 samen van de meest leerzame, leukste en spannendste boeken. Samen met de BookSpot redactie wordt er voor elk aangeraden boek een recensie geschreven. Want wanneer wij een boek aanraden, wil je natuurlijk wel weten waarom!

Jouw kinderboek eBook bestellen

Heb jij je laten inspireren door het aanbod van BookSpot? Het bestellen van een eBook in dé online boekwinkel doe je op je gemak, op ieder moment van de dag. Ben je op zoek naar een bepaalde titel? Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je eenvoudig de titel waar je naar op zoek bent. Eenmaal je keuze gemaakt kun jouw bestelling indienen en ontvang je direct een link per e-mail. Even downloaden en… lezen maar!