Reizen & vrije tijd

Ik ga op reis en ik neem mee… Op vakantie wil je goed voorbereid zijn. Niets vergeten en de mooiste plekken bezoeken. Wat is er dan handiger dan een reisgids? Als eBook natuurlijk, want je koffer is al zo vol. En als je niet op vakantie gaat, waan je je met deze reisboeken toch even in een tropisch oord.

Droom jij ook regelmatig over een avontuurlijke reis of een exotische vakantiebestemming? Heb je altijd al eens kennis willen maken met andere culturen of houd je het liever bij een stedentrip? Dan kun jij bij BookSpot je hart ophalen. Want of je nu op zoek bent naar een eBook reisgids om je grote reis uit te kunnen stippelen, gewoon wil wegdromen bij plaatjes van witte stranden en blauwe zeeën, of graag helemaal op wil gaan in een boek over die ene stad die jou zo fascineert: BookSpot inspireert je graag met de beste verhalen en meest handige reisgidsen. Een overzicht van het complete assortiment eBooks reizen & vrije tijd vind je op deze pagina!

Het gemak van een eBook reisgids

Het is zover: de reis die je al zo lang wil gaan maken wordt binnenkort werkelijkheid. Wie een groot avontuur aangaat wil natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn: welke plaatsen móet je gezien hebben, wat is de geschiedenis van het gebied dat je gaat bezoeken, welke historische gebouwen mag je niet missen en met welke bevolkingsgroepen wil je kennismaken? Een reisgids van jouw bestemming is dan onmisbaar. En wat is er nu makkelijker dan je reis op ieder moment van de dag uit te kunnen stippelen? eBook reisgidsen zijn in dit geval een uitkomst: zo sla je al jouw reisboeken eenvoudig in één map op je eReader op en raadpleeg je tijdens je treinreis snel nog even de reisgids die je nodig hebt. En met de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig zijn er bijna geen plaatsen meer zonder Wifi. Kortom, wanneer je gebruikmaakt van digitale reisgidsen heb je niet alleen al jouw benodigdheden op één plek, het bespaart ook nog eens enorm veel ruimte in jouw bagage!

Heb je toch de voorkeur een reisgids in de vorm van een paperback? Bekijk dan alle boeken op de pagina reizen & vrije tijd.

Van ver weg tot heel dichtbij…

Je hoeft natuurlijk niet per se een verre reis te maken om te kunnen genieten van een mooie stad of een prachtig natuurgebied. Ook dichter bij huis zijn tal van mooie plekken te vinden die je nog niet eerder gezien hebt. Daarom vind je in onze collectie ook een ruime collectie eBooks over de perfecte plekken om te fietsen of wandelenmotorroutes, maar ook reisgidsen voor stedentrips en andere streken. Blijf je liever dichtbij huis, of écht thuis? Ook aan jou heeft BookSpot gedacht. Zo leest de natuurliefhebber over allerlei dier- en plantensoorten en wie dol is op reisverhalen van anderen leest zijn of haar favoriete reisverhalen onder het genot van een kop thee gewoon vanaf de bank. Kortom, voor de reiziger tot de thuisblijver: BookSpot heeft voor ieder wat wils!