Thrillers

Laat je nachtlampje vannacht maar aan. Als je aan een thriller begint is het onmogelijk om te stoppen. En hoorde je nu geluid vanuit de keuken komen? Voor een spannend boek zit je hier goed. Of je nu gaat voor een psychologische thriller of een gruwelijk verhaal. Met deze eBooks slaap je vannacht met één oog open…

Een spannende film heeft bij jou de voorkeur? Dan heb je nog nooit een écht spannend boek gelezen! Houd je van actie en gevaar? Dan maak je het met een boek zo spannend als je zelf wilt. Niemand die voor jou invult hoe de hoofdpersoon en andere karakters er precies uitzien: dat laten we helemaal over aan jouw fantasie. Juist daarom is een thriller eBook zo leuk. Ook zin om helemaal op te gaan in een waanzinnig goed geschreven Scandinavisch plot? Of een zenuwslopende psychologische thriller? Dan kun je bij BookSpot je hart ophalen. Hier vind je namelijk meer dan 4000 titels in de categorie eBook thrillers. Gegarandeerd dat je ze in één ruk uit zult lezen!

eBook thriller: de trots van Nederland

Wist je dat thrillers de trots van Nederland zijn? Naast de verhalen van de Scandinaviërs zijn thrillers van eigen bodem ongekend populair in Nederland. We noemen daarbij vooral Scandinavische namen als de Deense Jussi Adler-Olsen en de Noorse Jo Nesbø. De best verkopende Nederlandse thrillers van dit moment zijn geschreven door vrouwelijke auteurs: van Saskia Noort tot Esther Verhoef en Suzanne Vermeer. Op een mooie derde plaats komen de Amerikanen: Stephen King, Karin Slaughter en David Baldacci zijn favoriet! En natuurlijk hebben wij al deze e-Book thrillers voor je toegevoegd aan ons assortiment.

BookSpot: reviews, aanraders en meer!

Kun jij maar geen genoeg krijgen van al die thrillers? Dan is de persoonlijke boekwinkel BookSpot jouw winkel. We hebben namelijk maar één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete verhalen. Bij BookSpot ontmoet je daarom ook andere liefhebbers die hun nieuwste ontdekkingen in jouw favoriete genre graag met je delen. Scroll door de vele reviews en vind het boek waarvan je niet eens wist dat je het zocht! Verder kun je je laten verrassen door onze Top 20 of door onze ‘genrespecialist’ die voortdurend op zoek is naar dé aanraders onder de thrillers van dit moment. Zo maken we van winkelen bij BookSpot van A tot Z een plezier. Ook zet je eBook thrillers gemakkelijk op je verlanglijstje. Of.. bestel ze gewoon allemaal. Plaats in je winkelmandje, afrekenen en downloaden maar. Zo simpel kan het zijn. Je kunt direct, waar je ook bent, beginnen aan je nieuwe, spannende verhaal!