Huis, tuin & dier

BookSpot heeft liefde voor alles wat leeft. En is trots op Moeder Natuur. Op alles wat groeit en bloeit. Maar ook op alles wat de mens zelf maakt. Daarom lees je bij BookSpot over alles op het gebied van huis, tuin en dier. Dus zoek je een veelbesproken titel? Over nieuwe interieurstijlen bijvoorbeeld? Of wacht je op een nog niet verschenen boek? Je vindt het hier.

Sorteer onze collectie Engelstalige huis, tuin & dier boeken op best verkocht, verschijningsdatum, prijs en kies je favoriet.

Huis, tuin & dier - ontdek onze planeet

De natuur. Is het geen wonder? Onze planeet. Met zoveel prachtige bloemen die bloeien. Medicijnen die gewoon in je tuin groeien. Vreemde diersoorten. Mythische plekken. Maar ook bijzondere huizen. Gebouwd door ons. Er is nog zo veel te ontdekken. Wij zijn er voor de paardenfluisteraar. De boomknuffelaar. De doe-het-zelver. Leer de kneepjes van het schoonmaakvak. Lees over inspirerende ontwerpers. En dat allemaal in het Engels. Omdat je niet wilt wachten op de Nederlandse vertaling. Voor je taalontwikkeling. Of gewoon omdat je het leuk vindt.