Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer
Bestel nu en win kaarten voor je favoriete Eredivisieclub actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN FIFA 19 ACTIE

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de FIFA 19 winactie, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door BookSpot, gevestigd te (1243 JJ) ‘s-Graveland aan het Noordereinde 56, hierna te noemen: BookSpot.

 1. De Actie loopt van maandag 23 juli 2018 t/m zondag 12 oktober 2018.
 2. Deelname aan de Actie is gratis.
 3. Deelnemers die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de Actie.
 4. Voor deelname aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en adresgegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te informeren en de prijs toe te sturen. Op de verwerking van de persoonsgegevens is het privacybeleid van BookSpot zoals gepubliceerd op www.bookspot.nl/privacy van toepassing.
 5. Door de videogame FIFA 19 te bestellen en betalen via BookSpot.nl doe je automatisch mee aan de Actie. In het geval je de bestelling retourneert wordt je uitgesloten van deelname. Eventuele gewonnen prijzen worden niet uitgekeerd, er wordt dan een andere winnaar getrokken.
 6. Winnaars worden binnen één maand na afloop van de Actie schriftelijk (via e-mail) op de hoogte gesteld.
 7. Het prijzenpakket bestaat uit 5 x 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van een Eredivisievoetbalclub naar keuze in het seizoen 2018-2019.
 8. Binnen één week na afloop van de Actie wordt uit de kopers van FIFA 19 door een onafhankelijk spelsysteem 5 winnaars getrokken.
 9. Na toekenning van de prijs kan de winnaar per e-mail aangeven naar welke club en eventueel wedstrijd de voorkeur uitgaat. Het kan zijn dat desbetreffende wedstrijd niet mogelijk is. In dat geval zal een alternatieve wedstrijd worden voorgesteld.
 10. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 11. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of deze voorwaarden behoudt BookSpot het recht voor om de prijs niet uit te keren of een andere deelnemer als winnaar aan te wijzen.
 12. BookSpot is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de Actie, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld van BookSpot.
 13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Filters

Filters