Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Actievoorwaarden

Stapelkorting: zo werkt het

Tot en met 1 januari 2019 krijg je bij BookSpot stapelkorting op alle films, series en muziek (dat zijn cd’s, lp’s, muziekdvd’s en -blu-rays). Bij 2 producten krijg je 10% korting, bij 3 of meer producten krijg je 15% korting. Op andere categorieën krijg je geen korting.

  1. Kies je producten
  2. Vul bij het afrekenen de actiecode STAPEL2018 in
  3. De korting wordt verrekend over alle producten die meedoen

Veel stapelplezier!

Bestsellers van de week

Nu alvast bestellen

Cabaret & Theater

De show van je favoriete cabaretier. Erbij zijn is natuurlijk echt geweldig. Maar via dvd’s krijg je de lading ook mee. En beter nog: kun je de meest hilarische scenes oneindig vaak bekijken.

Van een goede cabaretshow kan iedereen genieten. Want ieder mens heeft - naar eigen smaak - humor. Ook een boeiend toneelstuk kan veel losmaken. Over smaak valt echter niet te twisten. Welke toneelspelers slagen erin een traan over je gezicht te laten rollen en welke cabaretiers laten jou schaterlachen om herkenbare anekdotes? En welke theater of cabaret dvd wil je per se in huis hebben om de avond van die voorstelling weer opnieuw te kunnen beleven? Speciaal voor liefhebbers van deze kunstvormen is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste theater en cabaret dvd’s van het moment. Op deze pagina bekijk je de hele collectie!

Een (her)beleving op dvd: cabaret of theater thuis op tv

Jouw persoonlijke boekwinkel BookSpot verrast je niet alleen met de beste boeken van nu, en toen. We willen je ook inspireren met amusement. Want dat is ons doel: jou blijven inspireren, boeien en verrassen. Daarom kunnen cabaret dvd's of theater dvd’s niet in onze collectie ontbreken. Net als boeken laten ook deze kunstvormen je even ontsnappen aan de realiteit: er worden nieuwe inzichten gegeven, spanningen verminderd of leed verzacht. Wij begrijpen dat je dat gevoel vast wilt houden. Beleef het moment daarom opnieuw met een dvd van jouw favoriete voorstelling of bekijk een gemiste voorstelling alsnog thuis. Zing mee met musicals, lach om je favoriete cabaretier of laat je meeslepen in een prachtig toneelstuk. Kortom: er is voor ieder wat wils!