Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar genomineerde Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger. Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië.

Winnaar van 4 Golden Globes, waaronder die voor beste film (Drama), beste actrice (Frances McDormand) en beste acteur in bijrol (Sam Rockwell).

Winnaar van 2 Oscars: Beste actrice (Frances McDormand) en beste acteur in bijrol (Sam Rockwell). De film werd ook genomineerd voor de Oscar: Beste film.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis