Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

De Special Branded Edition zal bestaan uit een speciaal voor deze editie vervaardigd boekwerk in samenwerking met Heleen van Royen en Antoinette Beumer en voorzien van de volgende items:

- Exclusieve verpakking in de vorm van een boek
- Met medewerking van regisseur Antoinette Beumer
- Exclusieve content van Heleen van Royen n.a.v. de verfilming van haar boek
- Exclusieve setfoto’s
- 2 DVD’s met de film en vele extra’s

Reserveer nu uw exemplaar, en ontvang de Special Branded Edition van De Gelukkige Huisvrouw op de releasedatum ( 28 september ) op uw deurmat. Deze versie zal nooit in de winkel te koop zijn!

Lea Meyer is gelukkig: man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom; Lea’s leven is perfect totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Lea’s onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, de therapie en met ‘de gekken’ om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatiënten mensen zijn met hele herkenbare angsten en dat er, onder haar onaflaatbare poging van alles een grap te maken, een hoop onverwerkt verdriet schuilt. Eenmaal thuis lukt het haar niet de draad weer op te pikken; ze past niet meer in haar oude leven en zal moeten afrekenen met het verleden voordat ze Een Gelukkige Huisvrouw kan worden.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis