Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

De Leukste Sprookjes Box (10 DVD)

ASSEPOESTER: Assepoester is een beeldschoon meisje dat bij haar twee verwende stiefzusjes en haar gemene stiefmoeder woont. Zij laten Assepoester allerlei vervelende klusjes opknappen. Om haar nog meer te pesten, verbieden ze haar om naar het feest van de prins te gaan. Als iedereen al naar het feest is, krijgt Assepoester bezoek van een fee die haar betovert en haar een schitterende jurk, glazen muiltjes en een gouden koets geeft.

SNEEUWWITJE: Met haar gitzwarte haar en haar kersenrode mondje is Sneeuwwitje het mooiste meisje van het rijk. Haar ijdele stiefmoeder, de Koningin, is echter jaloers. Zij wil de allermooiste zijn en besluit daarom haar stiefdochter weg te sturen. Haar jachtopzieners krijgen de opdracht Sneeuwwitje in het bos te doden. Maar in plaats daarvan helpen ze Sneeuwwitje te ontsnappen. Moederziel alleen wandelt Sneeuwwitje door het grote bos. Plotseling ziet ze een klein huisje, waar zeven grappige dwergen wonen.

HEIDI: Heidi is een vrolijk meisje die bij haar norse grootvader in de bergen woont, waar ze het heel erg naar haar zin heeft. Ze houdt ervan om met Peter en zijn schapen te spelen en door de weide te rennen. Omdat Heidi altijd vrolijk en lief is verandert zelfs haar grootvader in een lieve oude man.

DOORNROOSJE: Er was eens… een koning en koningin die heel graag een kindje wilde. Op een dag ging hun wens in vervulling, een prinsesje werd geboren! De koning gaf een groot feest waarop iedereen werd uitgenodigd. Zo ook de feeën die hun wondergave op het prinsesje overbrachten.

HUPPEL: Het konijntje Huppel is het kleinste konijn en hij vindt het vreselijk! Hij heeft er meer dan genoeg van dat zijn oudere broertjes, Puk en Mummel, hem er steeds mee plagen. Met de hulp van zijn ondeugende vriendje Jackie de Eekhoorn, bedenkt Huppel een plan om de zaken eens om te draaien! Als het plan slaagt, begint Huppel te geloven dat hij alleen waardering en respect kan krijgen als hij gemeen en gevreesd wordt.

KWISPEL: Door omstandigheden moet de kleine Ellen bij haar gemene tante gaan wonen en ziet haar toekomst er somber uit. Totdat Kwispel z’n intrede doet in haar leven! Kwispel is een grappig zwerfhondje wiens verschijning ieders hart sneller doet kloppen... behalve bij tante Judith en haar hooghartige windhonden.

BLACK BEAUTY: Deze hartverwarmende film is al jaren de favoriet van vele kinderen en hun ouders. Black Beauty is een mooi zwart paard met een witte plek op zijn hoofd. Hij rent sneller dan de wind! Hij leidt een lekker leventje met zijn vrienden Ginger en Jenny. Door ziekte van zijn baas moet hij worden verkocht en komt terecht in een wrede en boosaardige familie.

POCAHONTAS: Prinses Pocahontas is de mooie en lieve dochter van een machtig opperhoofd van een Indianenstam. Wanneer Pocahontas op een dag naar besjes zoekt in de bossen ontdekt ze een kolonie “blanken”. Omdat de Indianen en de blanken bang voor elkaar zijn is dit in de loop van de tijd omgedraaid in haat. Maar wanneer Pocahontas bevriend raakt met hun leider, probeert ze de Indianen en de blanken met behulp van haar liefde en eerlijkheid bij elkaar te brengen…

JUNGLE BOOK: Wanneer de kleine Mowgli terecht komt in een wolvengemeenschap, is vanaf dat moment niets meer hetzelfde in het oerwoud. De wolven adopteren hem liefdevol; de boze tijger Shere Khan doet er echter alles aan om Mowgli te vernietigen. Met de hulp van zijn leermeesters Baloe, de grote beer met het kleine hartje en de wijze panter Bagheera, leert Mowgli zich handhaven in het harde oerwoudleven.

MOBY: De jonge, verlegen walvis Moby leeft in de diepe oceaan. Hij is eenzaam, omdat zijn ouders niet meer leven. Gelukkig ontmoet hij de altijd stralende vis Stella en het lol trappende zeepaardje Whinny, die zijn beste vrienden worden. Zij proberen Moby over te halen om samen op ontdekkingstocht te gaan, maar dat is niet zonder gevaar.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
19,99
 17,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
19,99
 17,99

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling
 • 4 sterren

Suggesties

Meer van deze regisseur
 • EAN : 8713045242169
 • Taal : Nederlands
 • Ondertiteling : Nederlands
 • Aantal DVDs : 10
 • Uitvoering : DVD
 • Speelduur : 500
 • Filmmaatschappij : E1 Entertainment
 • Verschijningsdatum : 25-06-2014
 • Schermformaat : 16:9
 • Geluidsformaat : Dolby Digital 2.0
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 6 jaar
 • Kijkwijzer : Angst
 • Tags : Sprookjes
 • Karakter(s) : Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje
 • Afmetingen : 190 x 136 x 35 mm.
 • Gewicht : 300 gr.