Genres

Documentaire

Ze nemen je mee naar koude poolkappen of warme jungles. Naar tijden van politieke onrust of oorlog. Met een documentaire waan je je even in een hele andere wereld. Die van je ultieme sportheld bijvoorbeeld. Wat je ook wilt leren of weten, documentaires zorgen ervoor dat je net weer een beetje slimmer wordt.

Een kijkje nemen in het leven van de ander en je wereldbeeld verruimen doe je niet alleen door het lezen van een goed boek. Net als schrijvers, geven ook documentairemakers je een beeld van werelden die je mogelijk nog niet kende. Zij verdiepen zich in belangrijke gebeurtenissen uit het verleden, ontwikkelingen in de politiek, wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken of leggen hun persoonlijke belevingen vast op dvd. Documentaire films nemen je mee op reis naar de mooiste landen, laten je kennismaken met zeldzame diersoorten, genieten van de meest prachtige natuurgebieden of laten jou het leven van een (top)sporter volgen. Speciaal voor liefhebbers van documentaires is BookSpot voortdurend op zoek naar de beste dvd’s. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie!

Een inspirerend verhaal vastgelegd op dvd: documentaire!

Het doel van BookSpot is om jou te blijven inspireren, verrassen en boeien. Dat doen we dus niet alleen dankzij onze grote collectie boeken. Kennis vergaren over een onderwerp dat jij interessant vindt doe je ook door middel van het kijken van een documentaire. Dvd’s binnen deze categorie doen dan ook een beroep op je gevoel én je verstand: het zet je aan het denken en je vormt een eigen beeld van de werkelijkheid. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van prachtige beelden en indrukwekkende verhalen zonder een mening te hoeven vormen. Kortom: er is voor ieder wat wils!