Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Dunkirk (BBC)

Koop & Win actie: dit product is onderdeel van de Koop & Win actie. De actiecode bevindt zich op de verpakking. Vul deze code in op de speciale website, en maak kans op prachtige Sony prijzen zoals 4K-televisies, Playstations en blu-ray spelers. De actie loopt t/m 30-8-2018.

Deze BBC-serie volgt de dramatische gebeurtenissen, vanuit het perspectief van de soldaten en hun leidinggevenden, aan het strand en in de haven van Duinkerke, dit van 26 mei tot in de vroege uren van 4 juni 1940. Naarmate de Britse en Franse troepen steeds meer werden terug gedreven op een alsmaar kleiner wordende oppervlakte voor de Frans - Belgische kust lanceerde de Britse marine onder het bevel van premier Winston Churchill (Simon Russell Beale) een belangrijke inspanning om hen te redden.

- Retreat (dag 1-4): Het wordt voor de geallieerden steeds lastiger om het oprukkendeDuitse leger op afstand te houden. Luitenant Jimmy Langley (Benedict Cumberbatch) heeft als taak hen aan de frontlinie zo lang mogelijk tegen te houden. Al snel blijkt dat hij en de rest van zijn eenheid kansloos zijn tegen de vijand.

- Evacuation (dag 5-6): De realiteit dat er zich een ramp aan het voltrekken is dringt door tot de bevolking en de regering van Engeland. De Britse Vice Admiraal Bertram Ramsay krijgt van Winston Churchill de opdracht een grootschalige evacuatie te organiseren. Noch de Fransen, noch de Britten beschikken over voldoende schepen om al die manschappen te transporteren. Alles wat kan varen wordt richting Duinkerke gestuurd.

- Deliverance (dag 6-10): Op 3 juni 1940 voeren de Duitsers een massale aanval op de stad uit. Nazi troepen dringen de eerste buitenwijken binnen. De Luftwaffe besluit om die reden de bombardementen op het strand te stoppen
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
24,99
 11,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
24,99
 11,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 5 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!