Hoog boven de majestueuze centrale kustlijn van Californië verrijst een betoverend mooi kasteel. Een speciale plaats gecreëerd door de dromen van één man: William Randolph Hearst. Hij liet zich bij de bouw inspireren door zijn trips naar de mooiste kastelen van Europa.
Uit deze unieke mix van Europese invloeden ontstond een meesterwerk, dat Hearst inrichtte met kostbare kunststukken uit de hele wereld. Hearst Castle – Building the Dream zal u versteld doen staan van de spectaculaire architectonische wonderen, die de fundamenten vormen voor de droom die Hearst Castle is.
Hearst Castle – Building the Dream is het verhaal van William Randolph Hearst, die naar Californië kwam om te werken in de zilvermijnen, en daarna één van de grootste filmproductie- en uitgeverijen oprichtte in de geschiedenis van Hollywood. Door zijn vele trips naar Europa kwam hij op het idee van het bouwen van het meest prestigieuze kasteel op één van de meest onmogelijke plaatsen van Amerika. Deze film geeft u een kijkje op het 127 hectares grote bouwwerk en de Europese kunst die het beïnvloedde. Tevens ziet u ook beelden van de grote Europese kastelen en kunstschatten die Hearst beïnvloed hebben. U waant zich op bezoek, samen met beroemde gasten, bij krantenmagnaat William Randolph Hearst. Geniet van de schoonheid van Hearst Castle, een prachtig landgoed met schitterende tuinen, terrassen, zwembaden en wandelpaden.

Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis