Joaquin Phoenix Collection
Prijs
25,99

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis

De collectie van Joaquin Phoenix bevat deze 3 films:
Joker
De mislukte cabaretier Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck, in het meesterwerk van Todd Phillips, langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein genaamd Joker.

The Sisters Brothers
1850.Het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land.

Inherent Vice
Inherent Vice, van Paul Thomas Anderson, speelt aan het einde van de psychedelische jaren 60. Paranoia heerst van de woestijn tot aan de zee in het warme zuiden van Californië. Eerst is alles nog 'groovy', maar binnen de kortste keren zit jan en alleman in de penarie. Privédetective Doc Sportello krijgt zijn ex-vriendinnetje Shasta Fay op bezoek met een verhaal over haar schatrijke nieuwe vriend. En zijn vrouw. En haar vriendje. Vanaf dan wordt het allemaal een beetje vreemd.

0 | 0